- 9,192
- 5,125
- 113
Kaç gündür siteye giremedim,telefonu değiştirdim şifreyi unuttum değiştirmek istedim ama hep hata verdi, bugün de aklımdaki tüm şifreleri denedim sonunda buldum😂😂@Karaelmas kral Neredesin ya Görünmüyorsun ne yapıyorsun
Kaç gündür siteye giremedim,telefonu değiştirdim şifreyi unuttum değiştirmek istedim ama hep hata verdi, bugün de aklımdaki tüm şifreleri denedim sonunda buldum😂😂@Karaelmas kral Neredesin ya Görünmüyorsun ne yapıyorsun
Ne var ne yok 1 hafta oldu heralde siteue giremedimKaç gündür siteye giremedim,telefonu değiştirdim şifreyi unuttum değiştirmek istedim ama hep hata verdi, bugün de aklımdaki tüm şifreleri denedim sonunda buldum😂😂
Kaç gündür siteye giremedim,telefonu değiştirdim şifreyi unuttum değiştirmek istedim ama hep hata verdi, bugün de aklımdaki tüm şifreleri denedim kral adam buji jojo çektiğimiz ne ya kod alamıyoruz
Kot atıyor alamıyoruz ya bir kupon yapalım diyoruz alıyoruz 20 lira 30 lira veriyor millete 300k 400k 😄Ne var ne yok 1 hafta oldu heralde siteue giremedim
Mattan beklentimiz yok abi zaten cacık 10 20 veriyorMuhabbet 58 verdi bu kodu alamadık Bu nasıl iştir ya Bu nasıl vermiyor Bu çocuğu ya
Sağlık olsun rotayı kaybetmeyelim, darmadağın olmayalım da gerisi boşKot atıyor alamıyoruz ya bir kupon yapalım diyoruz alıyoruz 20 lira 30 lira veriyor millete 300k 400k 😄
58 lira verdi uçağa girdim dedim 170 180 olsun özel oran alayım 2.55'te patladı %30 140'lardaMattan beklentimiz yok abi zaten cacık 10 20 veriyor
Kral ya işin gücün rast gitsin adamSağlık olsun rotayı kaybetmeyelim, darmadağın olmayalım da gerisi boş
Sisteme müdahale et diyorsun yani, vaktimi boşa geçirmiyorum , birşeylerin peşindeyim ve eminim oldu olacakKara Elmas Vurgun yap da bana şöyle güzel Bi rol actır😂
Hadi Allah kalbine göre versin Kral unutmazsın bizi 😂😂Sisteme müdahale et diyorsun yani, vaktimi boşa geçirmiyorum , birşeylerin peşindeyim ve eminim oldu olacak
Başkası olsa 10x de patlar58 lira verdi uçağa girdim dedim 170 180 olsun özel oran alayım 2.55'te patladı %30 140'larda
Bak bir tanesi video paylaşmış sabah sigara alacak parası yoktu gördüm 1K master'dan çekti 50 sipın bad box'a atmıs 20 bin lira çekmiş şans işteBaşkası olsa 10x de patlar
Yok artık biz 50 lirayı 100 yapamıyoruzBak bir tanesi video paylaşmış sabah sigara alacak parası yoktu gördüm 1K master'dan çekti 50 sipın bad box'a atmıs 20 bin lira çekmiş şans işte
Sans olcakYok artık biz 50 lirayı 100 yapamıyoruz