- 62,951
- 32,196
- 113
Jojo geliyorGeçmiş olsun kardeşim benim sorun yok dimi
Jojo geliyorGeçmiş olsun kardeşim benim sorun yok dimi
Çalışıyorsun bir de nasıl Açsın ben onu anlamadım ben çalışmadığım halde yine buradan kotla mott ile idare ediyorum bir şekildeSorma ya 30 yaşındayım ama açım dost 🤣
Dost icra var arabanın taksiti var 1.5 m borç var yaşasak iyi surunuoz ya icra borcu 1.1mÇalışıyorsun bir de nasıl Açsın ben onu anlamadım ben çalışmadığım halde yine buradan kotla mott ile idare ediyorum bir şekilde
Bayağı çokmuş vay be ama araba niye aldın peşin paran varsa alacaktım niye taksit mi aldın bu kadar borca girdin kendini sıkıntıya sokuyorsunDost icra var arabanın taksiti var 1.5 m borç var yaşasak iyi surunuoz ya icra borcu 1.1m
Annemin adına kredi çekip onun üstüne aldım bende icra var die ilk arabadan 80 k bundan 200 k zarar ettim sorma yaBayağı çokmuş vay be ama araba niye aldın peşin paran varsa alacaktım niye taksit mi aldın bu kadar borca girdin kendini sıkıntıya sokuyorsun
Sağol dost inşallah hayirlisiylaNeyse Olan olmuş Geçmiş olsun İnşallah toparlarsın
Şuraya bak ya inşallah toparlarsın Bir de annenin üstüne almışsın krediyiAnnemin adına kredi çekip onun üstüne aldım bende icra var die ilk arabadan 80 k bundan 200 k zarar ettim sorma ya
1.1 m icram var diye ona üstüne aldım onun kredileri benim icram yetişmiyor napcaksam işte kovalioz dusmuyoŞuraya bak ya inşallah toparlarsın Bir de annenin üstüne almışsın krediyi
Maşallah kardeşim biz 40 görmeden giderizBabannem 90 yaşında o
33-34 gibi giderim ben 🤣Maşallah kardeşim biz 40 görmeden gideriz
Hahhahhahahha@Muroo1988 baksana abi 10 frespin kovalarken 2022 de 😂😂😂
Bir b** vermez aldım işte belki verir özel oradan alırım diyeHahhahhahahha
Afiyet olsun abi hadi bakalım 😁 jojo yu bekle oynamaHahhahhahahha
Jojobetik kot attı hiç dönmüyor bir deAfiyet olsun abi hadi bakalım 😁 jojo yu bekle oynama
Bendede aynı dün sabah aldım kodu zatenJojobetik kot attı hiç dönmüyor bir de
Muhabbet 58 verdi bu kodu alamadık Bu nasıl iştir ya Bu nasıl vermiyor Bu çocuğu yaVermedi ya bana ulan UHEWYGTX jojo