Al muro jojo
BNMAJHSFR
ZNCSHVMJK
Yok Ağa geldiğinde oda. Birden bittiGünde 1 çok aralıklı attı ondan alamayanlar son koda abanmistir
Al muro jojo
BNMAJHSFR
ZNCSHVMJK
Yok Ağa geldiğinde oda. Birden bittiGünde 1 çok aralıklı attı ondan alamayanlar son koda abanmistir
Yaz bana özelden deneyelim şansımızıEtkinliğe katılmıştım kazanmışım 1000 tl eklemişler 3 maç minimum 1.6 oran şartı var varsa anlayan gün içinde olan maçlardan yardımcı olabilcek varmı ben sallamasyon yaptım ama hiç etcem bılıyom max çekim 5k yok yere hiç etmiyim
Ekli dosyayı görüntüle 922698
istiyorsan da kendin yap bu şekildeEtkinliğe katılmıştım kazanmışım 1000 tl eklemişler 3 maç minimum 1.6 oran şartı var varsa anlayan gün içinde olan maçlardan yardımcı olabilcek varmı ben sallamasyon yaptım ama hiç etcem bılıyom max çekim 5k yok yere hiç etmiyim
Ekli dosyayı görüntüle 922698
Varmı gün içinde oynanacak güvendiğin maçlaristiyorsan da kendin yap bu şekilde
DM başlatmadım hiç bilmiyorum sen yaz bana bakalımYaz bana özelden deneyelim şansımızı
O zaman boş ver sen bildiğin gibi oyna çok uğraşırım yoksa 😄Varmı gün içinde oynanacak güvendiğin maçlar
DM başlatmadım hiç bilmiyorum sen yaz bana bakalım
Ulee bari bir iki maç söyle okadar oynamayı biliyoz 😂takip etmiyorum kim nsıl oynuyo eksik sakat vs 😄O zaman boş ver sen bildiğin gibi oyna çok uğraşırım yoksa 😄
Sabahleyin çıkar Biri yazar sanaUlee bari bir iki maç söyle okadar oynamayı biliyoz 😂takip etmiyorum kim nsıl oynuyo eksik sakat vs 😄
Azcık mantıklı salladığım kuponu oynadım gelirse gelirSabahleyin çıkar Biri yazar sana
Hadi inşallah gelirAzcık mantıklı salladığım kuponu oynadım gelirse gelir
Reis 23-28 arası yatırım 1000 TL istiyorPusula bed Toto açmış doldurun ücretsiz herhalde bu Ben doldurdum bunlara verdim bakayım
Vay be Onu görmemiştim Ulan var yaReis 23-28 arası yatırım 1000 TL istiyor
Muro başkan nasılsın görünmüyorsun 2 gündürVay be Onu görmemiştim Ulan var ya
Evde sıkıntılar var ya onunla uğraşıyorum yaMuro başkan nasılsın görünmüyorsun 2 gündür
Geçmiş olsun yapabileceğimiz bişi var mı max win vuramadık amaEvde sıkıntılar var ya onunla uğraşıyorum ya
Eyvallah Kral adam sen adamsın işin gücün rast gitsin kosduruyoruz ya bakalım bir yerlerden bir şey çıkarmam lazımGeçmiş olsun yapabileceğimiz bişi var mı max win vuramadık ama
Eyvallah başkan seninde işin gücün rast gitsin ayağına taş değmesinEyvallah Kral adam sen adamsın işin gücün rast gitsin kosduruyoruz ya bakalım bir yerlerden bir şey çıkarmam lazım