- 722
- 2,400
- 93
Evet oda var 😀Masa kurmuş olabilir dost Keyifci adam 😂
Evet oda var 😀Masa kurmuş olabilir dost Keyifci adam 😂
4-5 de gelir o ustaa yatıyordur onun saatleri 4 den sonra
Vardiyalı burdayız reis muroo abiyle ben yatarım o kalkar 😂😂
Sağol dost bağımlı oldum bunu izledim keyif alsim@berkays7 alalım dozumuzu
Kendine yakışanı yaptın usta izlemekle eyvallah 😂😂Sağol dost bağımlı oldum bunu izledim keyif alsim
Bu aşk değilde ne be bu aşk değilde nee ulan musa 😂😂😂😂- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Geç veriyim la
Ben bu olayı viral olmadan önce ilk görenlerdenim hep izliodm viral oldu bir anda la çok hoşuma gidiyor herşeyiyleBu aşk değilde ne be bu aşk değilde nee ulan musa 😂😂😂😂
Arabayı bırak la- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Geç veriyim la
720 diyo taksimetreyi gösteriyor oda şoför koltuğuna binip sen kaç para istiyon diyo ,🤣Arabayı bırak la
Ulan beko iyi yakalamışsın harbi 😂😂😂720 diyo taksimetreyi gösteriyor oda şoför koltuğuna binip sen kaç para istiyon diyo ,🤣
Herşeyi biliyom videoda çok güzel her gün izliyomUlan beko iyi yakalamışsın harbi 😂😂😂
Ezberlemişsin dir aga sen baştan sona konuşmaları konuşursun bıraksak 😂😂Herşeyi biliyom videoda çok güzel her gün izliyom
Evet dost fıtık bulamadık gene gün bitti laEzberlemişsin dir aga sen baştan sona konuşmaları konuşursun bıraksak 😂😂
Çok zor açiz ustaTürkiye de yaşamak çok zor
Mat vermiyor kotuÇok zor açiz usta
JoJo ile marki zorladım vermedi başka yerden zorlaymMat vermiyor kotu