- 62,841
- 32,123
- 113
Ulan Tahir Helal olsun lan 1-1 oldu maç 1-1 bitiyorEvet benden iyisin kabul ederim ya niye etmeyeyim
Ulan Tahir Helal olsun lan 1-1 oldu maç 1-1 bitiyorEvet benden iyisin kabul ederim ya niye etmeyeyim
2.mac kg olmadı olsa won kupon 1-0 5 dakikada gol lazım imkansız gibi iUlan Tahir Helal olsun lan 1-1 oldu maç 1-1 bitiyor
İnşallah kazanırsın2.mac kg olmadı olsa won kupon 1-0 5 dakikada gol lazım imkansız gibi i
Uyuyakalmışım gece yawİnşallah kazanırsın
Geçmiş olsun kralEvet günaydın arkadaşlar sabah sabah 5k lık olduk işe de geç kaldık ise gidiyoruz bu kumarın amk
Günaydın Kral adam Ben de yatmadım çık dedi beni Jojo kodu alamadım yaUyuyakalmışım gece yaw
Günaydın başkan akşam alırsın kodları bende öyle yapıyorum artık akşama kadar olanları direk kullanıyorlar akşam 6-7 den sonraki kodlar hep aktif alamıyorlar bidaha diye direk öyle yapGünaydın Kral adam Ben de yatmadım çık dedi beni Jojo kodu alamadım ya
ExJOJO
Sweet Bonanza:SFHNBCVTP
Fruit Party : CVBNMJELP
Fortune Of Oylmpus : NBVLKJTRS
jojoBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.dub.run
HİÇ ALMAYANLARA HALA AKTİF HEPSİ
Ben de onların hiçbirini alamadım vallahi 😄
Bizi bereket tanrısı priapus bile düzeltemez terbiyesizimBen de onların hiçbirini alamadım vallahi 😄
HaaahhshzhzhzhhzhzBizi bereket tanrısı priapus bile düzeltemez terbiyesizim
Eyvallah Kral adam senin de işin gücün rast gitsin her daim her zaman hep beraber şansımız bol olsunSelamünaleyküm Herkesi. İşi Rast Gitsin Kral Muro Selamlar
AsSelamünaleyküm Herkesi. İşi Rast Gitsin Kral Muro Selamlar
Tşkler reis sağolasınGeçmiş olsun kral