Bu saatte burda olan kimsenin kendine hayrı yok sen 1k istiyosun 😂😂Ya arkadaşlar para istemiyorum sadece telefon faturamı ödeyecek babayiğit var mı 1k kapanacak hattım hiçbir şey yapamıyorum
Helal olsun açık yürekli kardeşim sana daa para lazımYa arkadaşlar para istemiyorum sadece telefon faturamı ödeyecek babayiğit var mı 1k kapanacak hattım hiçbir şey yapamıyorum
Ulan para istiyon işte nasıl istemiyon cümleye bak aqYa arkadaşlar para istemiyorum sadece telefon faturamı ödeyecek babayiğit var mı 1k kapanacak hattım hiçbir şey yapamıyorum
Yardımcı ol millete 2 şer k atacağınaUlan para istiyon işte nasıl istemiyon cümleye bak aq
Biride bana yardımcı olsun bu şartlar altında kumar oynayamiyorumYardımcı ol millete 2 şer k atacağına
Aşevi mi ulan burasıBiride bana yardımcı olsun bu şartlar altında kumar oynayamiyorum
Kavga mı istiyorsunYardımcı ol millete 2 şer k atacağına
Hangi şart normal değilBiride bana yardımcı olsun bu şartlar altında kumar oynayamiyorum
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Aşevi mi ulan burası
Al gardını tokatlicam seniKavga mı istiyorsun
Darulacize olabilirAşevi mi ulan burası
Aş evi olsa iyiAşevi mi ulan burası
Ya şartlar nolmal biz normal değilsekHangi şart normal değil
Senin paran yok bende şartlar müsaitYa şartlar nolmal biz normal değilsek
Tamam kral niye bu kadar yüzüme vuruyorsun biraz atarsın benimde olurSenin paran yok bende şartlar müsait
Bana faydası olmayan kişilere para gondermiyorum tesekkurlerTamam kral niye bu kadar yüzüme vuruyorsun biraz atarsın benimde olur
Benim kendime faydam yok sana nasıl olsunBana faydası olmayan kişilere para gondermiyorum tesekkurler
O zaman muhabbet biter kendine faydan olsun ilk önce iyi gecelerBenim kendime faydam yok sana nasıl olsun
TamamO zaman muhabbet biter kendine faydan olsun ilk önce iyi geceler