- 15,883
- 14,590
- 113
Aga sen bi çekil 2 bilen tartışıyoruz surda hahddhdsBenim 10 oran gelir 1.09 oran dan yatarım simdi
Aga sen bi çekil 2 bilen tartışıyoruz surda hahddhdsBenim 10 oran gelir 1.09 oran dan yatarım simdi
Sizin içinizden alt geçtiğini görmedim ben varsa yoksa üst de olmuyor öyleAynı ben de öyle Orana bakmam hiçbir zaman içimden ne geçiyorsa ona yapıştırırım
800 orana 5 TL bastım 4k mi sabah çekerim kaçtımAga sen bi çekil 2 bilen tartışıyoruz surda hahddhds
Takipteyim bol sans hshdhss800 orana 5 TL bastım 4k mi sabah çekerim kaçtım
Atmıyor ya senin dediğin gibi geliyorOranla isim yok ihtimalleri bu gözüme çarptı
HahahahhahahaaAga sen bi çekil 2 bilen tartışıyoruz surda hahddhds
Hadi gelsin de Tahir ile bana birer ka800 orana 5 TL bastım 4k mi sabah çekerim kaçtım
Daha belli olmaz da maç sonu 1.5 alt bile bitebilir bence tabiAtmıyor ya senin dediğin gibi geliyor
800 oranı kim kaybetmiş de kansız bulacakHadi gelsin de Tahir ile bana birer ka
Hahhahaha800 oranı kim kaybetmiş de kansız bulacak
İlk yarı e 00 biterse 2,5 altolur800 oranı kim kaybetmiş de kansız bulacak
Hhahahahahhs1.1 oran hariç hepsi yatmış mk
Bu terslikte bir iş varOynamadık Sabahtan beri hep dediğimiz geldi bir kere girdik maça dediğimiz gitti 3 yarı bir buçuk üstü olur Eğer gol gelmezse bile ilk yarı
H ha hshahhshs evet bir terslik var burada bunu çözmeye çalışıyorumBu terslikte bir iş var
Bitti zaten senden iyiyim kabul etmelisin hshddsİlk yarı e 00 biterse 2,5 altolur
Evet benden iyisin kabul ederim ya niye etmeyeyimBitti zaten senden iyiyim kabul etmelisin hshdds
Yok be aga diğer maçtan yatarız zaten eğlence bizimkisiEvet benden iyisin kabul ederim ya niye etmeyeyim