Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,649
2,303
113
Benim el kentken rest çekerdim floşu tam çözememiştim floşla adamlar yerdi beni. Büyükden büyügü varı sonradan öğrendim AA gördüm mü all in yapardım. O gün kaybettim zaten 4 sene önce sanal poker oynadım 300 TL'yi 10 bin yaptım büyük masaya oturdum AA restleştik adam 6-3 ile yerde son kağıt 3 düştü yerde 28 bin vardı asgari 4 bindi sen düşün son kagıt 3 geldi adam iyi taş taş geçmişti bizde şans yok
Aa gelmesi pek beni cezbetmiyor musti %20 kazanma oranın artıyor ilkte 3 kağıt açmadığı sürece ben basmam facedeki oyunda çok yenildim AA dalgasına rest çekerdim adam kent yapardı döper yapar alırdı

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,283
2,047
113
Aa gelmesi pek beni cezbetmiyor musti %20 kazanma oranın artıyor ilkte 3 kağıt açmadığı sürece ben basmam facedeki oyunda çok yenildim AA dalgasına rest çekerdim adam kent yapardı döper yapar alırdı
Yok ya bu poker klaslar varya orda son kagıt 3 açmasa hem ıyı olacaktı hemde adamla tartışıyorduk adamda ne para vardı ben öğrenciydım adam iyi ders vermişti

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,649
2,303
113
Yok ya bu poker klaslar varya orda son kagıt 3 açmasa hem ıyı olacaktı hemde adamla tartışıyorduk adamda ne para vardı ben öğrenciydım adam iyi ders vermişti
Bak musti sanalda poker oynanmaz her zaman hilesi var ama kendin masaya oturup oynasan daha zevkli olur hile yok hurda yok eline ne gelirse o İnternete algoritma deninen zımbırtı var ben nerden bileyim destede ne var

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,536
1,514
113
Arkadaşlar selam durumlar ne olacak? Sporda da slotta da kazanan yok borçlar çoğaldı geleceğe dair umut yok hedef yok bitirdi bizi bu kumar ve ülkenin şartları.

Yurtdışına çıkmayı düşünen var mı? Nitelikli bir mesleğim yok güvenlik görevlisiyim satış danışmanlığı yaptım ingilizce a2 seviyesinde var. Bu ülkede hiçbir gelecek göremediğim için, zerre mutlu olmadığım için artık ayrılmayı düşünüyorum. Balkan ülkeleri bizim için çok iyi seçenek gibi duruyor. Hiç düşünen var mı aranızda?

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,649
2,303
113
Arkadaşlar selam durumlar ne olacak? Sporda da slotta da kazanan yok borçlar çoğaldı geleceğe dair umut yok hedef yok bitirdi bizi bu kumar ve ülkenin şartları.

Yurtdışına çıkmayı düşünen var mı? Nitelikli bir mesleğim yok güvenlik görevlisiyim satış danışmanlığı yaptım ingilizce a2 seviyesinde var. Bu ülkede hiçbir gelecek göremediğim için, zerre mutlu olmadığım için artık ayrılmayı düşünüyorum. Balkan ülkeleri bizim için çok iyi seçenek gibi duruyor. Hiç düşünen var mı aranızda?
İspanyaya gidelim dost 😂😂

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,916
1,745
113
15 ocakta şerefsiz bir sitenin ödememi yapmamasından beri hersey tepetaklak oldu, oradan gelecek paraya bağlamıştim planları.O günden beri tek 1 tane çekim yapamadım kodlardan,sabah hastaneye gidicem kuruş yok,bu saatte kod duşer mi diye bakıyoz lanet olsun

ksero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
117
43
kOdun da artık tadı yok ki çıkar 2-3 tane siteyi tövbe çekim yok yani koddan paramızi yatırdığımız bile 3 5 katına zor çıkıyor ki çok fazla site var çok rekabet var tadı yok ondan 5 tane 10 tane site olacak bak sen gör o zaman insanlar neler kazanıyordu

dimetil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
30
28
15 ocakta şerefsiz bir sitenin ödememi yapmamasından beri hersey tepetaklak oldu, oradan gelecek paraya bağlamıştim planları.O günden beri tek 1 tane çekim yapamadım kodlardan,sabah hastaneye gidicem kuruş yok,bu saatte kod duşer mi diye bakıyoz lanet olsun
Kaçti çekim vermediler

Mehmeto3

Şanssız Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,006
344
83
kOdun da artık tadı yok ki çıkar 2-3 tane siteyi tövbe çekim yok yani koddan paramızi yatırdığımız bile 3 5 katına zor çıkıyor ki çok fazla site var çok rekabet var tadı yok ondan 5 tane 10 tane site olacak bak sen gör o zaman insanlar neler kazanıyordu
Eskiden bir kuruş yatırım yapmadan deneme bonuslarindan yolumu buluyordum site azken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...