- 63,258
- 32,363
- 113
Ben vazgeçtim vermiyor BuPLUTRECVBA YHBGDVZNM jojo @Muroo1988
Ben vazgeçtim vermiyor BuPLUTRECVBA YHBGDVZNM jojo @Muroo1988
Abi çok değişik ya bazılarına veriyor bazılarına vermiyor neye göre veriyor bende çözemedim jojoyuBen vazgeçtim vermiyor Bu
Testi Taylan hapis ziyareti bekliyoz 🤣Musa baba en kısa zamanda çıkar izleriz
Kaçıncı kodu aldın ki sen ben alamıyorumJojo kod 30 a düşse 4 k alacaktık baht yok yanındakı 11 e düştü adama dedim 30 a düşsen ne olurdu o bile taş taş geçti top cansız efendim nasıl ölsün dedi
Musti 3 müz poker oynatalım depoda olmazmı ilerleyen zamanlarda site kurarız 😂@Devere991 @Muroo1988 iş bulmak lazım ya
Aynen aynen görüntülü konuşmada söyledi musa ziyarete gel evimeTesti Taylan hapis ziyareti bekliyoz 🤣
Yakında oynayan değil oynatan olcaz bu gidişleMusti 3 müz poker oynatalım depoda olmazmı ilerleyen zamanlarda site kurarız 😂
😂😂 poker de çok iyiyim musti hani yerdeki kağıdı göreyim yeter ama hiç sitede oynamadımYakında oynayan değil oynatan olcaz bu gidişle
🤣🤣🤣 Ben yatiyom dost beş kuruş vuramadim gene 16.dayAynen aynen görüntülü konuşmada söyledi musa ziyarete gel evime
Herkes kendine yakışanı yapar değilmi usta uyuyarak 😂🤣🤣🤣 Ben yatiyom dost beş kuruş vuramadim gene 16.day
Dost dm atarmisin bişey soracam@Shellac roll aç da seni izleyek bari
Herkes kendine yakışanı yapsin hayırlı geceler cümleten inşallah kazanırsınızHerkes kendine yakışanı yapar değilmi usta uyuyarak 😂
Benim el kentken rest çekerdim floşu tam çözememiştim floşla adamlar yerdi beni. Büyükden büyügü varı sonradan öğrendim AA gördüm mü all in yapardım. O gün kaybettim zaten 4 sene önce sanal poker oynadım 300 TL'yi 10 bin yaptım büyük masaya oturdum AA restleştik adam 6-3 ile yerde son kağıt 3 düştü yerde 28 bin vardı asgari 4 bindi sen düşün son kagıt 3 geldi adam iyi taş taş geçmişti bizde şans yok😂😂 poker de çok iyiyim musti hani yerdeki kağıdı göreyim yeter ama hiç sitede oynamadım
Atabilirsin artikDost dm atarmisin bişey soracam
Hayırlı geceler dostum dikkat et kendineHerkes kendine yakışanı yapsin hayırlı geceler cümleten inşallah kazanırsınız