- 15,855
- 9,788
- 113
Alooooo dolandırıcı site
Alooooo dolandırıcı site
Ben üye bile değilim şu an uygar Doğanay'dan alışamadım parçasını dinliyorum
Şartı ne
Şu adama rol yaptırın artıkGel dm
Hallediyoz durŞu adama rol yaptırın artık
Senden bize seker herhalde 😂Hallediyoz dur
Bunlar varya harbi köpek 30 frespin vermiş 1 liradan 1k nasıl yapayım 2 lira verdi frespinBen üye bile değilim şu an uygar Doğanay'dan alışamadım parçasını dinliyorum
Bütçe kısıtlı ayar çekmek lazım önceSenden bize seker herhalde 😂
Fakiriz dolandıramaz bizi 😂😂Alooooo dolandırıcı site
Valla öyle bı dolandırıyorlar ki nelere şahit oluyoz site adamın tüm sülalesini arıyor senin akraban benden paramı çaldı diyor herkes den tektek para istiyoFakiriz dolandıramaz bizi 😂😂
İnanırmısın ailecek fakiriz isterse nenemi arasın bir lira çıkmaz beni biliyor evdekiler 😂😂 valla gider şikayet eder ailemValla öyle bı dolandırıyorlar ki nelere şahit oluyoz site adamın tüm sülalesini arıyor senin akraban benden paramı çaldı diyor herkes den tektek para istiyo
😂😂İnanırmısın ailecek fakiriz isterse nenemi arasın bir lira çıkmaz beni biliyor evdekiler 😂😂 valla gider şikayet eder ailem
Yav kimse vermez zaten ama düşünsene rezilligiİnanırmısın ailecek fakiriz isterse nenemi arasın bir lira çıkmaz beni biliyor evdekiler 😂😂 valla gider şikayet eder ailem
Reis amcamı dolandırırlarsa sevinirim bizim sülale bağı kopuk hani öyle bir durum olsa pek takmayız 😂😂Yav kimse vermez zaten ama düşünsene rezilligi
senin bir ara sponsorum vardı devamlı Ne oldu o sponsoraValla öyle bı dolandırıyorlar ki nelere şahit oluyoz site adamın tüm sülalesini arıyor senin akraban benden paramı çaldı diyor herkes den tektek para istiyo
Kimmiş oBenim bir ara sponsorum vardı devamlı Ne oldu o sponsora
🤣 facedeki mi@Pokercimusti senle bir gün poker atıcaz musti
🤣 facedeki mi@Pokercimusti senle bir gün poker atıcaz musti