- 3,569
- 2,245
- 113
Verir çek direk 500Yatırım yok ama hiç
Verir çek direk 500Yatırım yok ama hiç
Onu dostuma sor @semi380Yatırım yok ama hiç
Tokatçı dostum bulaşma boşverYok kanka klon site gibi hemen olmadı 1 K kadar düştüm oyunlar kapalı
Verelim bakalımVerir çek direk 500
Yatırmadan çekmeyi dene gönderirlerse onlar sana yemek ısmarlamış olurYok kanka klon site gibi hemen olmadı 1 K kadar düştüm oyunlar kapalı
Denedim knk 😂😂Yatırmadan çekmeyi dene gönderirlerse onlar sana yemek ısmarlamış olur
Seninde 1k mesaja az kalmış dost 😂Yatırmadan çekmeyi dene gönderirlerse onlar sana yemek ısmarlamış olur
Bi ara bi siteden para çektim. Kendi paramdı yanlış hatırlamıyorsam 1,5k veya 2k dı adamlar hem 2 defa gönderdi hem fazla attı yani 2 seferde 2300 er lira fln attıılar o kadar bonkörlerdiDenedim knk 😂😂
He yaw dost burda sabahlasak bu ekip 2k olur direk 😂Seninde 1k mesaja az kalmış dost 😂
Benim hedef 5 k oho 😂😂He yaw dost burda sabahlasak bu ekip 2k olur direk 😂
Bende hilbette 400 çekimdi kod dan 7 k yapmıştım verdim ödediler 7 k😂😂Bi ara bi siteden para çektim. Kendi paramdı yanlış hatırlamıyorsam 1,5k veya 2k dı adamlar hem 2 defa gönderdi hem fazla attı yani 2 seferde 2300 er lira fln attıılar o kadar bonkörlerdi
Ben rolling de hiç bulunmadım bol şans dediğim olmuştur ama girmem benO değilde şimdiye kadar ne rollingde ne de çekilişte çıkmadım bu nasıl iştir bi yüzümüz gülmedi
Oldu bil 2-3 saate hallederiz. @Muroo1988 başkanın konusu kod konusunu geçer o şuan 27-28k sayfa bizimki bi 30k olur gibiBenim hedef 5 k oho 😂😂
Yalan söylüyorsun öyle bir şey olsa @Muroo1988 abi çekerdiBende hilbette 400 çekimdi kod dan 7 k yapmıştım verdim ödediler 7 k😂😂
Hilbet mi 😂 meşhur muro reisin sitesiBende hilbette 400 çekimdi kod dan 7 k yapmıştım verdim ödediler 7 k😂😂
Yemin ederimYalan söylüyorsun öyle bir şey olsa @Muroo1988 abi çekerdi
İmkansız Tokatçı site dostum bilmiyorumYemin ederim