- 10,897
- 3,107
- 113
Her gün izle keyif al cürüm😂😂😂 yarıldım gülmekten reis alıştırdın bana aklımdan çıkmıyor
Her gün izle keyif al cürüm😂😂😂 yarıldım gülmekten reis alıştırdın bana aklımdan çıkmıyor
İşi vardı dışarı çıkacaktıMuro nerde 😁
Çok zorda bu aralar Allah yardımcısı olsunİşi vardı dışarı çıkacaktı
GunaydinNe uyumuşum ne Aw
alamıyoruz ki bir türlü giriyorum giriyorum vermiyorBen telefonu elimden bırakıyorum abi kot atıyorlar her seferinde aynı terane valla
Bende aktif değil diyoralamıyoruz ki bir türlü giriyorum giriyorum vermiyor
Dümenci bunlar300 tl frebet veriyor 1 k yap cekEpybet
epybet5.com
Deneyelim reis ne kaybederiz yatırım istemiyor birisi çekim vermişti geldimi bilmiyorum birde ksyıt olduk aktif bonuslarda gözükmüyor anlamadımDümenci bunlar
Kod nerde amcaoğlu@berkays7 nerdesin la kot vereyim gel la 😂
Jojo mat kendine yakışanı yapsın atacak kod 😂Kod nerde amcaoğlu
Muroo daha uğramaz buralara jackpot düşürmüş 🤣🤣@Muroo1988 uyuyor galiba reis
Yok yok Murom 1 tanedir jackpot düşürsede Onun yeri burasoMuroo daha uğramaz buralara jackpot düşürmüş 🤣🤣
Öyle bir şey olsa Kıbrısa götürürdü bizi muroo abi yalan söylüyorsun 😂😂Muroo daha uğramaz buralara jackpot düşürmüş 🤣🤣
Dost ben kaç sefer denedim alamadım laaa dün 4 verdi bugün ikinciyi vermiyor kendine yakışanı yapsinJojo mat kendine yakışanı yapsın atacak kod 😂
Son kot ları direk no bonus ekran dönmedi bile kendine yakışanı yapmadıDost ben kaç sefer denedim alamadım laaa dün 4 verdi bugün ikinciyi vermiyor kendine yakışanı yapsin