Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Ödene yaptımı ora
Dün yaptı orası bir arkadaş 600 attı 5300 çektim 600'ü geri attım ona 4700 kaldı 700'de Sigaramı işte İhtiyaçlarımı karşıladım 4000 lira verdim evi taşıyacağım Kral az kaldı 3 ayda kentsel dönüşüme giriyor 1 lira para yok evde o yüzden ufak ufak atmaya bakıyorum şimdiden Taşıma parası falan

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,767
13,277
113
Dün yaptı orası bir arkadaş 600 attı 5300 çektim 600'ü geri attım ona 4700 kaldı 700'de Sigaramı işte İhtiyaçlarımı karşıladım 4000 lira verdim evi taşıyacağım Kral az kaldı 3 ayda kentsel dönüşüme giriyor 1 lira para yok evde o yüzden ufak ufak atmaya bakıyorum şimdiden Taşıma parası falan
İyi yapmıssın bizde alabilrmiyiz o bonusu muro

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
He istiyorsan sana vereyim inönü'ndesin Adresini ver geleyim sana vereyim vermeyen namussuzdur Ama evi taşıyacağım zaman 20 bin lira bana verecek misin

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,912
2,540
113
Abi sevindim ya oradan çektiğine valla iyi yapmışsın 😊

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Abi sevindim ya oradan çektiğine valla iyi yapmışsın 😊
Emre diye bir kardeşim telegram'dan yazdı sağ olsun o halletti kripto'dan attı bana oraya kimlik onayı istediler kimliği attım ilk onaylamadı ağzıma geleni saydım Siz dedim dolandırıcı mısınız dedim Neyin peşindesiniz dedim kimliğe atıyorum bak dedim Benim kafam bozmayın dedim forumda şikayet var her yerde paylaşırım benim işim gücüm burası olur dedim ondan sonra bir daha at dediler bir daha attım Bir baktım 5 dakika sonra onayladı

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Ama şunu söyleyeyim o Bonus alınır 10 liradan çevirtiriyor zaten

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,912
2,540
113
Emre diye bir kardeşim telegram'dan yazdı sağ olsun o halletti kripto'dan attı bana oraya kimlik onayı istediler kimliği attım ilk onaylamadı ağzıma geleni saydım Siz dedim dolandırıcı mısınız dedim Neyin peşindesiniz dedim kimliğe atıyorum bak dedim Benim kafam bozmayın dedim forumda şikayet var her yerde paylaşırım benim işim gücüm burası olur dedim ondan sonra bir daha at dediler bir daha attım Bir baktım 5 dakika sonra onayladı
Muroo abi tehdit edince R yaptılar hemen şaka bir yana iyi yapmışsın abi valla çok sevindim işini görmüş gerçekten inşallah daha fazlasını elde edersin rahata erersin valla

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,548
32,651
113
Metin gülme Kanarya'da baktım ev taşıma yapıyorlar adamdan kartı aldım 20.000 liraya taşırız dedi belki 3 aya kadar belki 20.000 yapamam ufak ufak topluyorum zaten sana vereyim kafam rahat olsun geleyim alayım senden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...