- 17,069
- 13,923
- 113
Hurdacı yapıcam ismiVallahi bilmiyorum ki Apo ben tek isim böyle geldik böyle gider
Hurdacı yapıcam ismiVallahi bilmiyorum ki Apo ben tek isim böyle geldik böyle gider
Kral benim fatura ile işim yok adamsın benim siteye atmam lazım çekimi yapacağım Dünden beri bekliyor bir lira para yok deli olacağım Sabahtan beri kovalıyorum hiçbir şey yapamadımFatura ödeyebilirim ama papelde 500 var çoklu hesap diye kimlik onaylatmiyor kulisten çekmiştim sadece Turkcell fatura ödeyebilirim 😁😁
Hurda alıyo Demir alıyo hurdaciHurdacı yapıcam ismi
Yok ben sadece hurda satıcam hurdaciiiiiiHurda alıyo Demir alıyo hurdaci
Vizebet SMS atmış mı sanaKral benim fatura ile işim yok adamsın benim siteye atmam lazım çekimi yapacağım Dünden beri bekliyor bir lira para yok deli olacağım Sabahtan beri kovalıyorum hiçbir şey yapamadım
YokVizebet SMS atmış mı sana
Hahhahahhahhshshzhs ben bu saatte ayaktasıünü he yarın iş yok o yüzdenYok ben sadece hurda satıcam hurdaciiiiii
Üyeliğim var orayaSpam mesajlara bak vize temsilcileri sms almışsa 500 ekliyor her alanda geçerli 1 kat çevirim min 1000 Max 2500 çekim
Bana atmış mesaj yazdım dünden beri geri dönüş yapmadıSpam mesajlara bak vize temsilcileri sms almışsa 500 ekliyor her alanda geçerli 1 kat çevirim min 1000 Max 2500 çekim
Kerem mi 😁 ben ona en son eklemiyorsaniz hesabı kapatın bu ne ya falan yazdım hemen ekledi 😁😁Bana atmış mesaj yazdım dünden beri geri dönüş yapmadı
Bir başkası benim site hesabına para gönderebilir değil mi kripto'danSpam mesajlara bak vize temsilcileri sms almışsa 500 ekliyor her alanda geçerli 1 kat çevirim min 1000 Max 2500 çekim
Bana atmış mesaj yazdım dünden beri geri dönüş yapmadı
Yok gürkanKerem mi 😁 ben ona en son eklemiyorsaniz hesabı kapatın bu ne ya falan yazdım hemen ekledi 😁😁
Valla kriptoda isim soyisim görünmüyor atar herhaldeBir başkası benim site hesabına para gönderebilir değil mi kripto'dan
Siteden kritp yatırım için ağ adresi al yatıracak kişiye gönder öyle olur büyük ihtimalleBir başkası benim site hesabına para gönderebilir değil mi kripto'dan
Bir de CepBank var CepBank sıkıntılı diyorlar O yüzden onu yapmak istemiyorumSiteden kritp yatırım için ağ adresi al yatıracak kişiye gönder öyle olur büyük ihtimalle
Cepbank en son 10 sene önce kullandım, paycell var ordan karta aktarılabilir bakiyeyle anlık altın gümüş al sat sonra hesabına havale etBir de CepBank var CepBank sıkıntılı diyorlar O yüzden onu yapmak istemiyorum
Hay sen bende de var ya internet alıyor mu Oradan salla kazan 😄😄😄Cepbank en son 10 sene önce kullandım, paycell var ordan karta aktarılabilir bakiyeyle anlık altın gümüş al sat sonra hesabına havale et
Cepbank eğer garanti Bankası ise atmye gitmeden uygulama üzerinden hesabına çekebilirsin diye biliyorum en son öyleydi şuan nasıl bilmiyorumBir de CepBank var CepBank sıkıntılı diyorlar O yüzden onu yapmak istemiyorum