- 9,266
- 10,375
- 113
Fb maçına özel 500 fb kodu vardı. Min çekim 1K, max 1.5KBüyücü zumada neyi kaçırdık![]()
Fb maçına özel 500 fb kodu vardı. Min çekim 1K, max 1.5KBüyücü zumada neyi kaçırdık![]()
Tühbe kaçırdık geçen bana 20 dk ödemiştiFb maçına özel 500 fb kodu vardı. Min çekim 1K, max 1.5K
Ulan o parayı hala çekemedim Apo'ya bana biri kripto'dan 500 atması lazım orayaTühbe kaçırdık geçen bana 20 dk ödemişti
Oha kimse yok mu kripto kullanan tanıdıkUlan o parayı hala çekemedim Apo'ya bana biri kripto'dan 500 atması lazım oraya
Etrafımda Yok fazla oynayan o yüzden önce buradan birini bulacağım atacak bana ben de banka havee olarak tekrar onu atarımOha kimse yok mu kripto kullanan tanıdık
Milyonlarına Ne oldu milyon basıyordun sen 😄Fb maçına özel 500 fb kodu vardı. Min çekim 1K, max 1.5K
Gitti paralar uçakta muro, uzun zamandır bakiye 3 haneleri görmemişti@nebka488 oradan Konuşma gel buraya
Seni bu tarafa çağırdım gelmedin atatürk Havalimanı'ndan kalkıp Sabiha Gökçen'den iniş yapacaktık güzel bir para vuracaktın ama gelmedin senGitti paralar uçakta muro, uzun zamandır bakiye 3 haneleri görmüştü
Paralar gidince sinirlendim pubg girip adam öldürmeye gittimSeni bu tarafa çağırdım gelmedin atatürk Havalimanı'ndan kalkıp Sabiha Gökçen'den iniş yapacaktık güzel bir para vuracaktın ama gelmedin sen
Hahhahah Hahhaha hshahha ben de bir yerden çekim yapacağım tripto ile biri bana 500 atması lazımParalar gidince sinirlendim pubg girip adam öldürmeye gittim
Trip atacak biri mi lazımHahhahah Hahhaha hshahha ben de bir yerden çekim yapacağım tripto ile biri bana 500 atması lazım
6 saat oldu bekliyorum benZumabet ortalama kaç dakikada çekim onaylanıyor bilen varmı
Ulan o fotoğraf ne koptum a**** koyayımTrip atacak biri mi lazım![]()
Olsa dükkan senin, paraları harcamayım diye altına çevirip emanet verdim Şubat sonuna kadar verme dedim adama, o da gitmiş nasıl olsa Şubat'ın sonuna kadar istemem diye borçlarını ödemiş mal gibi kaldık ortada işsiz parasız kod kovalayıp pubg Netflix başka bir halt yok bir ay böyle geçecek 😁😁Hahhahah Hahhaha hshahha ben de bir yerden çekim yapacağım tripto ile biri bana 500 atması lazım
İsmide değiştiricem nasıl değiştiyorum bulamadımUlan o fotoğraf ne koptum a**** koyayım
Adamsın şu kriptolu biri lazım banaOlsa dükkan senin, paraları harcamayım diye altına çevirip emanet verdim Şubat sonuna kadar verme dedim adama, o da gitmiş nasıl olsa Şubat'ın sonuna kadar istemem diye borçlarını ödemiş mal gibi kaldık ortada işsiz parasız kod kovalayıp pubg Netflix başka bir halt yok bir ay böyle geçecek 😁😁
Eyvallah iyi gecelerinBen yatıyorum herkese hayırlı geceler geceniz güzel geçsin yoksa balataları sıyırcam
Vallahi bilmiyorum ki Apo ben tek isim böyle geldik böyle giderİsmide değiştiricem nasıl değiştiyorum bulamadım![]()
Fatura ödeyebilirim ama papelde 500 var çoklu hesap diye kimlik onaylatmiyor kulisten çekmiştim sadece Turkcell fatura ödeyebilirim 😁😁Adamsın şu kriptolu biri lazım bana