- 1,006
- 344
- 83
Anladım kralHa böyle muhabbet oldu mu gir muhabbete bak nasıl şimdi ben ne ediyorsun Benim şimdi işim çıkar boş mesaj atma yani durup dururken ayıktın mı ne demek
Anladım kralHa böyle muhabbet oldu mu gir muhabbete bak nasıl şimdi ben ne ediyorsun Benim şimdi işim çıkar boş mesaj atma yani durup dururken ayıktın mı ne demek
Yok zaten çoğunu tanımam etmem adam gibi duran bi kaç kişi var şimdiye kadar tanıdığım diğerleriyle işimiz olmaz adamın sohbette 1 mesajı yok kod atmıyor güncl link soruyoruz ortada yok gelip bildiriyor direkMuhabbet edeceğin zaman bu konuya gel burada etiketle kimle muhabbet edeceksen onunla burada sohbet et o karı gibiler yazma yok mu isterse 100.000 kere bildirsin buraya da bildirsin bakayım
Derinden etkilediZalim Kral Nemrut, azgınlığının önünde bir engel olarak gördüğü Hazreti İbrahim’i ateşe atarak cezalandırmak ister. Meydanın ortasına dev bir ateş yaktırır. Ateşi gören canlıların tümü etrafa kaçışır.
Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa, boyu göklere varan ateşe doğru gitmektedir. Gökte uçan ve gagasında ateşe atmak üzere bir dal parçası taşıyan bir kartal da onun bu telaşını görünce yanaşıp sorar:
“Bu kadarcık suyla ateş mi söner"
Karınca;
Doğru diyon qral
Fener bahçe aston villa maçı ne olur reisZalim Kral Nemrut, azgınlığının önünde bir engel olarak gördüğü Hazreti İbrahim’i ateşe atarak cezalandırmak ister. Meydanın ortasına dev bir ateş yaktırır. Ateşi gören canlıların tümü etrafa kaçışır.
Bu sırada bir karınca ağzında küçücük bir damla su ile koşa koşa, boyu göklere varan ateşe doğru gitmektedir. Gökte uçan ve gagasında ateşe atmak üzere bir dal parçası taşıyan bir kartal da onun bu telaşını görünce yanaşıp sorar:
“Bu kadarcık suyla ateş mi söner"
Karınca;
Doğru diyon qral
Aynen bende uğraşıyorum onunla çok güzel şartıÇıkmıyor bu Zumabette freebet kullanma alanı
4.5 ustFener bahçe aston villa maçı ne olur reis
@Muroo1988 başkan aynı düşüncedemisin4.5 ust
@Muroo1988 başkan aynı düşüncedemisin
[/QUO jojo 2 kodu aldım bu 1 liralık bayisi aldım ya yine sıfırladık uçakta gerisini 30 Lira vermişti
Sen bu işi biliyorsun ha skor 3-2 bitecek o4.5 ust
Kaç kaç bitcek bilmiom ama çok gol olcakSen bu işi biliyorsun ha skor 3-2 bitecek o
Keşke senin dediğini yapsaydık be reis astona bastıkKaç kaç bitcek bilmiom ama çok gol olcak
Bende kendi dediğimi uapmadim ki ilk yari Aston kazanır dedim bendeKeşke senin dediğini yapsaydık be reis astona bastık
Anlamıyorum ben pek maçtan ama aston alırmı acabaBende kendi dediğimi uapmadim ki ilk yari Aston kazanır dedim bende
Fener o maçı 3-2 alacakAnlamıyorum ben pek maçtan ama aston alırmı acaba