- 3,601
- 2,278
- 113
Buraya at kodu dostumBen kod olunca direk sana atarım burdan boşver
Buraya at kodu dostumBen kod olunca direk sana atarım burdan boşver
Eyv muro sende adamsın varlığın yeter. Benim yüzümden de ban yedin hakkını helal et 🥲Adamsın sıkıntı yok Kral ben telegram'dan alıyorum kodu zaten benim kod konusunda fazla işim yok ki
3 yawOo krdsm bende banlandiydim kaç gün yatariniz var
Kral güzel bir bonus yok muBoş ver adam deme Onlara adam değil ki
Hee iyimiş bana 1 hafta attiydi 3 gün filan kaldı galiba
Su an yokKral güzel bir bonus yok mu
Don atlet getireyim kardeşim 😂
Ne demek Kral sıkıntı yok her türlü hakkım helaldirEyv muro sende adamsın varlığın yeter. Benim yüzümden de ban yedin hakkını helal et 🥲
Sen ne ara ban yedin reis 😂Hee iyimiş bana 1 hafta attiydi 3 gün filan kaldı galiba
Şirket sallantıdaydı yıkılmak üzereSu an yok
4 gün filan oluyo heraldeSen ne ara ban yedin reis 😂
İyi olur dost bırakalım da 20 lira kazansınlarDon atlet getireyim kardeşim 😂
Hadi be geçmiş olsun reis4 gün filan oluyo heralde
Muhabbet edeceğin zaman bu konuya gel burada etiketle kimle muhabbet edeceksen onunla burada sohbet et o karı gibiler yazma yok mu isterse 100.000 kere bildirsin buraya da bildirsin bakayım
Muro kalan mesajları burada doldurayimMuhabbet edeceğin zaman bu konuya gel burada etiketle kimle muhabbet edeceksen onunla burada sohbet et o karı gibiler yazma yok mu isterse 100.000 kere bildirsin buraya da bildirsin bakayım
Yok öyle öyle yaparsan banlanırsın muhabbet falan olduğu zaman muhabbete giriyor işte öyle yavaş yavaş yaparsın arka arkaya mesaj atarsan banlanırsınMuro kalan mesajları burada doldurayim
Kral çok nadir mesaj yazıyorum 6 senede 600 mesaj olmuş dahaYok öyle öyle yaparsan banlanırsın muhabbet falan olduğu zaman muhabbete giriyor işte öyle yavaş yavaş yaparsın arka arkaya mesaj atarsan banlanırsın
Ha böyle muhabbet oldu mu gir muhabbete bak nasıl şimdi ben ne ediyorsun Benim şimdi işim çıkar boş mesaj atma yani durup dururken ayıktın mı ne demekKral çok nadir mesaj yazıyorum 6 senede 600 mesaj olmuş daha