- 3,687
- 2,329
- 113
Tebrikler abi inşallah sıkıntı çıkmazHele şükür hakkını verdi ya
Tebrikler abi inşallah sıkıntı çıkmazHele şükür hakkını verdi ya
Oldu gol90+3 de abi
Atletico burgama kolombiya Ligi 4.30'da oynuyor 2,5 üst 2.40 oranı varO hangi maç
Bakalım kısmet niye silecek kiGerçi silerler kanka muhtemelen
Ee 1k lik olan hatalı yazmışlardı da destek diğerlerinden silmisgi yaBakalım kısmet niye silecek ki
Denesin üstad benim silmişlerdi inşallah silemezlerEe 1k lik olan hatalı yazmışlardı da destek diğerlerinden silmisgi ya
Bilmiyorum da en son ayın 3'ünde yatırım var 1 ayın 18'indeyiz 10-14 gün önceEe 1k lik olan hatalı yazmışlardı da destek diğerlerinden silmisgi ya
İns öderler dene tabikiBilmiyorum da en son ayın 3'ünde yatırım var 1 ayın 18'indeyiz 10-14 gün önce
Bilmiyorum da büyük ihtimal öder Çünkü yatırım var buraya bir iki sefer 2500 2500 yatırmıştım çekim yapabilmek içinİns öderler dene tabiki
Neden öyle düşündün. Yani oynadıkları maçlar çoğunlukla çok kısır geçiyor. Arjantin liginden bile daha kısır. 2.5 gol alt olura 1.47 oran bile fazla bu maça. 25 dk oldu bi tane heyecanlandıran atak yok. 2 gol olması bile mucize. Umarım yanılırım da 3 gol olur. Futbol katili iki takım aralarında maç yapıyorAtletico burgama kolombiya Ligi 4.30'da oynuyor 2,5 üst 2.40 oranı var
HilbetMuro Ne kovalıyorsun dost yine
Bilmiyorum üst gibi geliyorNeden öyle düşündün. Yani oynadıkları maçlar çoğunlukla çok kısır geçiyor. Arjantin liginden bile daha kısır. 2.5 gol alt olura 1.47 oran bile fazla bu maça. 25 dk oldu bi tane heyecanlandıran atak yok. 2 gol olması bile mucize. Umarım yanılırım da 3 gol olur. Futbol katili iki takım aralarında maç yapıyor
Yazdım ve gol olduNeden öyle düşündün. Yani oynadıkları maçlar çoğunlukla çok kısır geçiyor. Arjantin liginden bile daha kısır. 2.5 gol alt olura 1.47 oran bile fazla bu maça. 25 dk oldu bi tane heyecanlandıran atak yok. 2 gol olması bile mucize. Umarım yanılırım da 3 gol olur. Futbol katili iki takım aralarında maç yapıyor
Tebrikler bi 70 lik ısmarla içelimHilbet