- 7,675
- 3,338
- 113
Al abi SS hemen
Al abi SS hemen
Tk at alacamAl abi SS hemen
Öne abiTk at alacam
Tm at diyorum ss alacamÖne abi
Attım abiTk at alacam
Bu dekont mu abi yorumunu bekliyom
Kim attı bunu sanaBu dekont mu abi yorumunu bekliyom
O param olan adam attı gönderdim diye dekontta attı işte bunuKim attı bunu sana
Aynen dekontO param olan adam attı gönderdim diye dekontta attı işte bunu
Tamam gelmiş demi Erhan abi para yani ben biraz malın anlamam bu hainlik olmaz demi yani o formda attirdigim kişide param demi ondaysa sıkıntı yokAynen dekont
Adam atmis parayi dekonta atmis zatenTamam gelmiş demi Erhan abi para yani ben biraz malın anlamam bu hainlik olmaz demi yani o formda attirdigim kişide param demi ondaysa sıkıntı yok
Tamam abi param ozaman ruli abide o atar bana tesekur ederim uğraştırdim seni nbanin gülü aslan abimAdam atmis parayi dekonta atmis zaten
Ne demek dost ne yaptık görüşürüz dikkat et kendine kendineTamam abi param ozaman ruli abide o atar bana tesekur ederim uğraştırdim seni nbanin gülü aslan abim
miktar büyük mü ?@majorka abi kb koydeymissin internet yokmuş o kadar hakkında atıp tuttu para gelmiş ruli abiye eyw kb özür dilerim rulinabide atsın hemen çocuğa atim
Yav 3 k attırdım rulo abiye 50 k atsam ona sıkıntı olmazmiktar büyük mü ?
hayır ya borcu sordum , güvenmesen adama para mı attırırsın onu sormadımYav 3 k attırdım rulo abiye 50 k atsam ona sıkıntı olmaz
Yok o majorka borcu verdi sağolsun 3 khayır ya borcu sordum , güvenmesen adama para mı attırırsın onu sormadım![]()