Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,580
2,252
113
Artık 11 sene olmuş dost bu illete başlayalı artık kaldıramıyorum üzüntüyü vücuduma vurdu bu sitelere haykırarak küfür ediyorum rahatlamak için
Bak dost yaş oldu olucak 28 e giricem ben 14 yaşımdan beri efedrin türü madde içtim 1.5 sene oldu bırakalı kumarı 20 yaşımdan beri oynarım ikisini kumar da dopamin saygıladığı için ikisinide oynuyordum fakat ikisi de bıraktım sadece çalışmıyorum diye 2 3 kod kovalıyorum sigara parası onun haricinde siteye para atmam hani demek isteğim bırakabilirsin kendini üzdüğün sıktığın boşa inan bak

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,208
3,237
113
Bak dost yaş oldu olucak 28 e giricem ben 14 yaşımdan beri efedrin türü madde içtim 1.5 sene oldu bırakalı kumarı 20 yaşımdan beri oynarım ikisini kumar da dopamin saygıladığı için ikisinide oynuyordum fakat ikisi de bıraktım sadece çalışmıyorum diye 2 3 kod kovalıyorum sigara parası onun haricinde siteye para atmam hani demek isteğim bırakabilirsin kendini üzdüğün sıktığın boşa inan bak
Dost biliyorum ama elimde değil üzül üzül artık dayanamıyorum bütün sitelere şöyle içten bağırarak küfür ediyorum azda olsa rahatlıyorum

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,580
2,252
113
Dost biliyorum ama elimde değil üzül üzül artık dayanamıyorum bütün sitelere şöyle içten bağırarak küfür ediyorum azda olsa rahatlıyorum
Ben sağlığımı kaybettim usta sence değermi sana soruyorum kendini üzmeye değermi senden kıymetli bu hayatta bir şey yok usta var diyen varsa yalan söylüyor benim tatlı canımdan başka değerli hiç bir şey yok gerçekten

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,208
3,237
113
Ben sağlığımı kaybettim usta sence değermi sana soruyorum kendini üzmeye değermi senden kıymetli bu hayatta bir şey yok usta var diyen varsa yalan söylüyor benim tatlı canımdan başka değerli hiç bir şey yok gerçekten
Bende sağlığımı kaybettim dost pskiyatri hastası oldum senelerdir

RuLing

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,580
2,252
113
Bende sağlığımı kaybettim dost pskiyatri hastası oldum senelerdir
Fiziksel sağlını kaybetme usta psikoloji düzelir buna en içten söylüyorum benim gözümün karşılığında dünyayı verseler gene değişmem bakış açın hep aynı yönden olmasın hayat devam ediyor silkelenmen lazım yanındaki elemanlardan uzaklaş kim seni dibe çekiyorsa

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,131
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...