- 3,533
- 2,213
- 113
Bol şans murooo reisYaptı inşallah bunu başarırım
Bol şans murooo reisYaptı inşallah bunu başarırım
Ya şunu başarman lazım ya vallahiYaptı inşallah bunu başarırım
Yavaş yavaş takıl abi kovalayan yok biziYavaş yavaş gitmem lazım bunda ruli
Öyle yapacağım yaYavaş yavaş takıl abi kovalayan yok bizi
İşlem beklemede kaldı Bonus eklemiyor ki buYavaş yavaş takıl abi kovalayan yok bizi
Ekler abi sırada dırİşlem beklemede kaldı Bonus eklemiyor ki bu
Ayır tabikide pokerciBen bugün yokum ya film vb izleyeceğim her gün kod şu bu zihnimi yordu ya 1 günümüze kendıme ayırayım
Haksız mıyım reis dm bak biAyır tabikide pokerci
Ya Böyle bir şey olabilir mi ya uykusuzluktan iki buçuk alt aldım ya 2,5 üst alacağımı Bu nasıl iştir arkadaş yaAyır tabikide pokerci
Abi senin akü zayıflamış bugün uykusuz kalınca valla ya yazık olmuşYa Böyle bir şey olabilir mi ya uykusuzluktan iki buçuk alt aldım ya 2,5 üst alacağımı Bu nasıl iştir arkadaş ya
RC Arbaa
2 gün olacak yatmıyorumAbi senin akü zayıflamış bugün uykusuz kalınca valla ya yazık olmuş
Al işte 2.55'ten gitti atacağını biliyordum ya böyle bir şey yok arkadaş yaAbi senin akü zayıflamış bugün uykusuz kalınca valla ya yazık olmuş
İki buçuk altı yanlışlıkla oynadım 1.50'den ya2 gün olacak yatmıyorum
Ben en fazla 8 gün gün uyumadım abi 🤣 geceye doğru olduğun yerde uyursun galiba çok dandik bugünde2 gün olacak yatmıyorum
Ya o kadar emindim evine atacağına ya yemin ediyorum 2.55 oranı vardı ya ben nasıl Hatta aldım sitenin ekranı değişik anasını satayım görünmüyor ki halk mı üstümüBen en fazla 8 gün gün uyumadım abi 🤣 geceye doğru olduğun yerde uyursun galiba çok dandik bugünde
Yok abi senin bugün olurum yok olacağı varsada olmuyorYa o kadar emindim evine atacağına ya yemin ediyorum 2.55 oranı vardı ya ben nasıl Hatta aldım sitenin ekranı değişik anasını satayım görünmüyor ki halk mı üstümü