- 7,636
- 3,314
- 113
Ananı benficaninyav iadeli alacaktım 13.5 üst dedim iade alsam para yatacakti la bizim daha daha iyi bunadilsahs Mourinho senin ben
Eyvallah ama bir daha paylaşma burada mutluluğunu başka yerde paylaşkanka bu senin durum çok kötü bu düşünceyle ömrüne yazık edersin 20.000 TL direk tek kalem bir arkadaşa borcum var 15.000 TL kuzene var 45k birlikte çalıştığım kuzenime var niye attın dersen sevincimiz mutluluğumuzu paylaşmak istedik biraz rahatladım ben de sevincimi paylaşmak istedim bu sana nasıl bir zarar vermiş olabilir de böyle yorum yapmışsın anlamadım
O ne laYom peco
Allah belalarını versin onlarıAnanı benficaninyav iadeli alacaktım 13.5 üst dedim iade alsam para yatacakti la bizim daha daha iyi bunadilsahs Mourinho senin ben
PecoO ne la
Sendemi ondan yattım abiAllah belalarını versin onları
Peru liginden yattımSendemi ondan yattım abi
Ya bilmedigimden soruyom o ne kimyasalmi
Onlarında annalariniPeru liginden yattım
EvetYa bilmedigimden soruyom o ne kimyasalmi
İyimi üye olcamLUNAYAMAN1Lunabet restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.lunabet947.com
No bonus olmayan varmi deneyelim aktif🫡
Ah be murocan umarim birakirsin kimyasal kötü aga
Link nedirLUNAYAMAN2
Buda luna deneyin
LUNAYAMAN1Lunabet restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.lunabet947.com
Link nedir
İkisininde verdi şartları nedirLUNAYAMAN2
Buda luna deneyin
La abi acil üye olun aynı jojo gibi ikisinde verdiLink nedir
Aldım lan Helal Olsun şarkı ne bununLUNAYAMAN1Lunabet restricted country
İkisinde deneAldım lan Helal Olsun şarkı ne bunun