- 3,775
- 2,408
- 113
Gelen şansa bak ya frespin 1 2 k verse ne kâr1000 lira bulursam yatıracağım 24 saat süresi var diyor bana bir isim verdi O ismi canlıya verin diyor Eğer 24 saat içinde yatıramazsanız ben yine tekrardan aktif lif sağlayacağım diyor
Gelen şansa bak ya frespin 1 2 k verse ne kâr1000 lira bulursam yatıracağım 24 saat süresi var diyor bana bir isim verdi O ismi canlıya verin diyor Eğer 24 saat içinde yatıramazsanız ben yine tekrardan aktif lif sağlayacağım diyor
Ne şans anasını satayım para yok ki yatırak😂Gelen şansa bak ya frespin 1 2 k verse ne kâr
Ben kaçıyorum bu Bonus alamayacağım biliyorum 2-3 saate gelirim bakalım bir şey bulursam yatırıp alalım bunu buradan bir şey çıkarırız herhalde ben egt sevmiyorum hiçbir şey vermiyor kiNe şans anasını satayım para yok ki yatırak😂
Tamamdır abi işin gücün rast gitsin inşallahBen kaçıyorum bu Bonus alamayacağım biliyorum 2-3 saate gelirim bakalım bir şey bulursam yatırıp alalım bunu buradan bir şey çıkarırız herhalde ben egt sevmiyorum hiçbir şey vermiyor ki
Olm canımı var girsene surdan anaaaa nerelere getirdin bizi böyle amcaoğlu@berkays7 Nerelerdesin amca oğlu
Kendine yakışanı yaptın mı usta jojo kotunu alarakOlm canımı var girsene surdan anaaaa nerelere getirdin bizi böyle amcaoğlu
S aKendine yakışanı yaptın mı usta jojo kotunu alarak
Aleyküm selam abi hoşgeldin jojo verdi 15 tl 😏
Ulan ne güldüm ya Ulan onu 50 yap bari özel olan alAleyküm selam abi hoşgeldin jojo verdi 15 tl 😏
Ulan ne güldüm ya Ulan onu 50 yap bari özel olan al
Fa-ahahaggsgazfValla var bi gudubetlik çözemedim
Mat spine bak ilk 10 çevirme 0 ödedi diğer 10 çevirme 14 TL rezillik diz boyu usta
[/QUOTE ya Takma ya boş ver ya Boş ver senden önemli sağlığından önemli mi
Elbet bir gün demi usta@berkays7 Boyna galavaaa 🚬🚬
Musayla piyasaya çıkıcaz beko sende ayık ol kardeşim 😂😂😂😂Elbet bir gün demi usta
Fatsa bu yön demi fatsaMusayla piyasaya çıkıcaz beko sende ayık ol kardeşim 😂😂😂😂