- 15,855
- 9,788
- 113
Baska krt ne knk nabcan çözemedim kiSıkıntı yaparmı
Baska krt ne knk nabcan çözemedim kiSıkıntı yaparmı
Nasıl başka kartdan 🧐Başka karttan alıcaz
Ulan kart var elimde içinde para var alışverjiş kart kart benim değil ama yakınım ona yapucazBaska krt ne knk nabcan çözemedim ki
Alisveris dediğin sodexo filan değil demi banka kartıUlan kart var elimde içinde para var alışverjiş kart kart benim değil ama yakınım ona yapucaz
Ben sanırım anladım onuAlisveris dediğin sodexo filan değil demi banka kartı
Bunlar niye kod atmıyor yaBen sanırım anladım onu
Eli kulağında atarlar şimdi. Tek seferlik kod kullanma olayı geldiğinden beri arka arkaya atıyorlar kodları. Nasıl olsa alamıyoruz ya ondanBunlar niye kod atmıyor ya
Tek bir sefer mi alabiliyoruz ikinciyi alamıyoruz değil miEli kulağında atarlar şimdi. Tek seferlik kod kullanma olayı geldiğinden beri arka arkaya atıyorlar kodları. Nasıl olsa alamıyoruz ya ondan
Yok muro başkan tek sefer. Matı bilmiyorum ama jojo artık günde 1 kod limit koydu. Artık günde 5X20 TL alacağımıza 20 TL alacağız 😂Tek bir sefer mi alabiliyoruz ikinciyi alamıyoruz değil mi
Eyvallah Kral adam Sana da bol şans@Muroo1988 bol şanslar kral
Şafak kaç @Muroo1988 başkan 😕Eyvallah Kral adam Sana da bol şans
Umarım kazanırsın. Bol şanslar başkanAntep-konya maçı 2,5 üst olur Hislerim yanıltmaz bakalım yanılacak mı 2 80 falan Belki daha üstünde üstü
@Muroo1988 1 tane daha atsalar ölecekler miydiAntep-konya maçı 2,5 üst olur Hislerim yanıltmaz bakalım yanılacak mı 2 80 falan Belki daha üstünde üstü
1-1 bitmiş şuraya bak yaUmarım kazanırsın. Bol şanslar başkan
A s kraqlllllSelamun aleyküm