- 1,030
- 167
- 63
Hayırlı gecelerHayırlı geceler 🫡🫡
Hayırlı gecelerHayırlı geceler 🫡🫡
Uyanık admin yoksa varya saatlerce sövusurlerLann ne yazmış bak bak bi 😂😂
Aynısı banada geliyor sürekliBu sıte hangisi bılen varmı arkadaslar bu saatte msj ustune msj
Niye bu kadar çok seviyorsun sebepBeyler selam ben bu jojobeti çok seviyorum napcaz harbiden delicesine seviyorum dünyanın en güzel sitesi falan ya ahahshs
Verdiği kodlardan sağlam çekimler yapıyoruz kral adamlar bedava para dağıtıyolar resmen. Bugün 20 tane kod paylaştılarNiye bu kadar çok seviyorsun sebep
MiktarVerdiği kodlardan sağlam çekimler yapıyoruz kral adamlar bedava para dağıtıyolar resmen. Bugün 20 tane kod paylaştılar
Güzel çekmişsin forumu sabah sabah neşelendir bakalım 😄Verdiği kodlardan sağlam çekimler yapıyoruz kral adamlar bedava para dağıtıyolar resmen. Bugün 20 tane kod paylaştılar
Ben daha 1 defa çekemedim kodlardan arkadas ama sürekli çekiyormuş yersen ama puhaaGüzel çekmişsin forumu sabah sabah neşelendir bakalım 😄
Ben de anlamadım ben de aldığım en fazla 100 170 veriyor nasıl çekiyorlar hadi çeksin çeksin en baba bir çeksinBen daha 1 defa çekemedim kodlardan arkadas ama sürekli çekiyormuş yersen ama puhaa
100 170 sana da iyi veriyormuş valla bana sürekli 30 lira oduyordu o kadar iyi odeme yapıyordu ki artık kod dahi almıyorum dusun puhaaBen de anlamadım ben de aldığım en fazla 100 170 veriyor nasıl çekiyorlar hadi çeksin çeksin en baba bir çeksin
Sen ne yaptın çıkamadın mı hala yukarı geçen büyük bir para koyacağım diyordun100 170 sana da iyi veriyormuş valla bana sürekli 30 lira oduyordu o kadar iyi odeme yapıyordu ki artık kod dahi almıyorum dusun puhaa
Çıktık ta geri indik şampiyonlar ligi beni paket etti resmen dostSen ne yaptın çıkamadın mı hala yukarı geçen büyük bir para koyacağım diyordun
dolu kod paylaşıldı 1 tane nası aldın be başkanDün biraz işlerim vardı dışarıda Jojo kodu bir tane aldım o da gates'te ondan sonrakileri Zaten görmedim i 1 saat önce kalktım işte
Valla pekte bir şey kaçırmadın slotlar ödeme yapmıyor 20 30 lirayı geçmedi hiçbir kod dünDün biraz işlerim vardı dışarıda Jojo kodu bir tane aldım o da gates'te ondan sonrakileri Zaten görmedim i 1 saat önce kalktım işte