- 7,172
- 4,421
- 113
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Ben Emre , Şimdi Hızlı bir şekilde Konuya girip üstün Kapalı anlatmaya çalışacağım,
Girdiğim doktor Muayenesi sonrasında kronik bir rahatsızlığımın ilerlemesi sonrasinda vücut fonksiyonlarımın iflas eşiğinde olduğunu öğrendim, tabi kumar .. mmm. Sıkıntı stres hepsi beraberinde beni yaklaşık,15 senede bitirdi, neyse doktordan çıktıktan sonra yeni yıla yakınız karşıda gördüğüm seyyar M.Piyango satıcısı bana son biletler yeni yıla zengin gir abi diyerekten çeyrek alacağım bileti tam sattı,
Aradan 2 Gün geçti, sabahına uyandım tabi uyandığım sabahlar artık öğrendiğim rahatsızlık haberiyle perişanlık içerisinde geçerken, yeni yılın ilk günü derken gazetenin ilk manşetinde büyük ikramiye İstanbul dan tam bilete yazdığını gördüm,
Ulaa o neki, rakamlar baştan sona benim elimde tuttuğum bilete vurmuş..
Gel git derken inanması tabi zor , 2 Saatin sonunda kendime geldim,
Eee tabi psikolojik manyağım boş dururmuyum? Durmadım,
O an yaşadığım sevinç, doktorun söylediği o hastalık, Ölüm korkusu derken ..
Hemen telefonu elime aldım, Google a Kurumsal Seri Katiller diye yazıp arattım.
Beni since Kuruluş 2002 tarihinde olan sözde Kurumsal bir websayfasina attı.
İletişim formunu doldurdum 25 dakika içinde tarafiniza dönüş sağlanacaktır dedi.
Sayfanın politakasi gereği, kurumsallık hak getire telefondaki dayı, Yeğen Biz taşarön çalışıyoruz bilgin Olsun dedi sonrasında felan filan derken , Kurbanı sordu.
Benim diyince güldü geçti, anlattım olayı.
Öyle böyle derken zorda olsa ikna ettim, iş kabul edildi.
Şimdi Ben kısaca özet geçiyorum, ölmek için katil tuttum.
Tam zamanlı Kurumsal dediğimiz web sitesini Bizim forumdan birisi Hacklamiş, Karşı tarafta işi taşaröne verdi.
Sizlere soruyorum Arkadaşlar..
Benim Peşimdeki Katil kim?
Baştan sona okuyup Konu hakkında yorum yapıp Yardımcı Olacak arkadaşlara, kazandığım büyük ödül hatrına kabul edilirse
Knoor dometesli kıtırlı hızlı, hazır çorba vermek istiyorum
Öylesine yazdığım serbest bir metin, muhabbet olsun diye açıldı. Teşekkür ederim
Girdiğim doktor Muayenesi sonrasında kronik bir rahatsızlığımın ilerlemesi sonrasinda vücut fonksiyonlarımın iflas eşiğinde olduğunu öğrendim, tabi kumar .. mmm. Sıkıntı stres hepsi beraberinde beni yaklaşık,15 senede bitirdi, neyse doktordan çıktıktan sonra yeni yıla yakınız karşıda gördüğüm seyyar M.Piyango satıcısı bana son biletler yeni yıla zengin gir abi diyerekten çeyrek alacağım bileti tam sattı,
Aradan 2 Gün geçti, sabahına uyandım tabi uyandığım sabahlar artık öğrendiğim rahatsızlık haberiyle perişanlık içerisinde geçerken, yeni yılın ilk günü derken gazetenin ilk manşetinde büyük ikramiye İstanbul dan tam bilete yazdığını gördüm,
Ulaa o neki, rakamlar baştan sona benim elimde tuttuğum bilete vurmuş..
Gel git derken inanması tabi zor , 2 Saatin sonunda kendime geldim,
Eee tabi psikolojik manyağım boş dururmuyum? Durmadım,
O an yaşadığım sevinç, doktorun söylediği o hastalık, Ölüm korkusu derken ..
Hemen telefonu elime aldım, Google a Kurumsal Seri Katiller diye yazıp arattım.
Beni since Kuruluş 2002 tarihinde olan sözde Kurumsal bir websayfasina attı.
İletişim formunu doldurdum 25 dakika içinde tarafiniza dönüş sağlanacaktır dedi.
Sayfanın politakasi gereği, kurumsallık hak getire telefondaki dayı, Yeğen Biz taşarön çalışıyoruz bilgin Olsun dedi sonrasında felan filan derken , Kurbanı sordu.
Benim diyince güldü geçti, anlattım olayı.
Öyle böyle derken zorda olsa ikna ettim, iş kabul edildi.
Şimdi Ben kısaca özet geçiyorum, ölmek için katil tuttum.
Tam zamanlı Kurumsal dediğimiz web sitesini Bizim forumdan birisi Hacklamiş, Karşı tarafta işi taşaröne verdi.
Sizlere soruyorum Arkadaşlar..
Benim Peşimdeki Katil kim?
Baştan sona okuyup Konu hakkında yorum yapıp Yardımcı Olacak arkadaşlara, kazandığım büyük ödül hatrına kabul edilirse
Knoor dometesli kıtırlı hızlı, hazır çorba vermek istiyorum
Öylesine yazdığım serbest bir metin, muhabbet olsun diye açıldı. Teşekkür ederim