- 27,153
- 17,547
- 113
Dost adam karar versin konu onun kazanç onunGelirse çekiliş olsa haklisin dost konuda zaten 6 7 kişi var bu 7 kişiden 2 kişiye vermek kalan kişilere vermemek ayıp olur
Dost adam karar versin konu onun kazanç onunGelirse çekiliş olsa haklisin dost konuda zaten 6 7 kişi var bu 7 kişiden 2 kişiye vermek kalan kişilere vermemek ayıp olur
DESTEKLEYİN BENİİİİİİİİ ❤❤😂Konuya ilk yazana verilsin ne diyorsun mantıklı mi? 😂❤
Versin dost fikrini sordu fikir verdikDost adam karar versin konu onun kazanç onun
Her beğeni bir destek efsane rol açarım bilen biler dimi abi @qguzh4nn0DESTEKLEYİN BENİİİİİİİİ ❤❤😂
Bu konu uzar . Haklısın dostVersin dost fikrini sordu fikir verdik
Benim icin fark etmez gardasm ben sen o ali veli kim alirsa alsin bana gelirse ben roll acmam soleym ✋🥳Her beğeni bir destek efsane rol açarım bilen biler dimi abi @qguzh4nn0
Al benden onlkadarBu konu uzar . Haklısın dost
2027 yi bulur mu 🤣🤣Bu konu uzar . Haklısın dost
Bulmaz bulmaz 🤣2027 yi bulur mu 🤣🤣
Tamam eğer kabul ediyorsanız bu postu beğenin aradan birisi nasip kimeyse ona göndereyim denesin roll kazanç olursa da dağıtım yapsın1 kişiye at hepsini 2 adim rol yapsın gelirse hepsini kendisiyle birlikte takip edenlere pay etsin
Nasibimizi bekliyoruuz reisTamam eğer kabul ediyorsanız bu postu beğenin aradan birisi nasip kimeyse ona göndereyim denesin roll kazanç olursa da dağıtım yapsın
Seloo at gali birine 😂Tamam eğer kabul ediyorsanız bu postu beğenin aradan birisi nasip kimeyse ona göndereyim denesin roll kazanç olursa da dağıtım yapsın
Karar senin yinede dostTamam eğer kabul ediyorsanız bu postu beğenin aradan birisi nasip kimeyse ona göndereyim denesin roll kazanç olursa da dağıtım yapsın
Bana olurmu abiSeloo at gali birine 😂
01:10 Beğeni biter. Hayırlı gecelerTamam eğer kabul ediyorsanız bu postu beğenin aradan birisi nasip kimeyse ona göndereyim denesin roll kazanç olursa da dağıtım yapsın