Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nin Rövanşında Juventus'a Konuk Oluyor

dalmat35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
191
116
43
maç seçen takımdan hayır gelmez juveye 5 at konyada pozisyona girme gs bu arenada son 10 senede hiçbir deplasman maçını net kazanmamıstır gs lı olarak söylüyorum juveyede ne kadar güvenilir ayrı konu ama skor koruma iç güdüsü her zaman yenik düşer en temizi juve 2 gol atar olur gibi duruyor ama bizim salaklar turu verse yine şaşırmıcam ...

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,120
351
83
Yahu ister fernerli ol.ister Beşiktaşlı ister Trabzon lu bu zafer tüm Türkiye'nin olcak galatasaray kazanır inşallah .gurur duyarız .aynı durumda fenerbahce olsaydı ben tam destek verirdim GS li olarak.iyi akşamlar

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,676
8,149
113
17 senedir şampiyonlar ligi yüzü göremiyorsunuz daha hala Galatasarayı çekemiyorsunuz lan oğlum galatasaray bugün turu geçerse ligi 2ncide bitirseniz seneye direk şampiyonlar ligindesiniz daha ne istiyorsunuz

tatlar4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
470
196
43
Ekli dosyayı görüntüle 936132

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 play-off etabı rövanş maçında İtalya ekibi Juventus'a konuk olacak.

Allianz Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak.
Mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonundan hakem Joao Pinheiro yönetecek.​
2-1 Juventus galibiyeti veya 2-2 beraberlik diye düşünüyorum

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,410
3,811
113
Yahu ister fernerli ol.ister Beşiktaşlı ister Trabzon lu bu zafer tüm Türkiye'nin olcak galatasaray kazanır inşallah .gurur duyarız .aynı durumda fenerbahce olsaydı ben tam destek verirdim GS li olarak.iyi akşamlar
keşke herkes senin gibi düşünse lig de rekabetimiz olabilir birbirimize sallarız ama avrupa da bir olmamız lazim sonuçta bir turk takımı adamlar juventusa başarılar felan diliyor babaları İtalyan herhalde