- 122,098
- 88,919
- 113
Türk bayrağına yapılan saygisizlik nedeniyle bu maçı Galatasaray kazanir arkadaşlar Türk'ün gücünü bir kere daha göreceklerEkli dosyayı görüntüle 919276
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i konuk edecek.
RAMS Park'ta saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Istvan Kovacs yönetecek
Welcomeee to bu helll MadridEkli dosyayı görüntüle 919276
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 7. haftasında İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'i konuk edecek.
RAMS Park'ta saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Istvan Kovacs yönetecek
Galatasaray 3 atarsa atar😂Osimhen 3 gol atar mı
Okan gitsin de Arda Turan gelsin yaGalatasaray kazanamazsa büyük sıkıntılar çıkar takımda okan gidebilir bu maçı almak zorundalar yoksa son maç kazanma ihtimali %1
Aldık sezon sonuna kadar kiralık satın alma opsiyonu ilenoa langı almışlar sanırım son dk geçti şimdi anlaşma sağlanmış
Hiçbir zaman açık oynamaz Simeone bir puan işine gelir İnan ki bu deplasmandaSimeone beraberlik işimize gelmez diye acıklama yaptı. Bu sebeple acık oynayacagını düşünüyorum galibiyet adına topu da alıcağını Galatasaray'dan ve de Galatasaray'ın da geride bekleyip kontra ataklarla etkili olabilecegini düşünüyorum. Son olarak ise Atletico'nun galibiyete daha yakın taraf olup zor da olsa kazanacagını düşünüyorum.
Şahsen fenerliyim dost oyle koyu denilmeyecek kadar fenerliyim icardi ve Okan bu takıma gore degil eğer bu maçı alamazlarsa ellerinde bi lig ve Türkiye kupası kalıyor buda bu takıma yetersiz şampiyonlar ligi icin özellikle osimene dunya para verildiOkan gitsin de Arda Turan gelsin ya
orta saha lazım bıze 6 8 tarzı atalantadakı ederson alırsak super olurAldık sezon sonuna kadar kiralık satın alma opsiyonu ile
Aynen yaziyorlar kiralık olaraknoa langı almışlar sanırım son dk geçti şimdi anlaşma sağlanmış