Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Galatasaray Sahasında Alanyaspor ile Karşılaşacak

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,088
643
113
Paraýi çok alan kalkar dost dünyayı veriyoruz buna iyimi çok iyi futbolu parasal değil bence kaçacak da sözleşme var şimdilik başka bi takım arıyor gibi
Galatasaray osiye muhtaç değilki osi Galatasaray büyük değil onun gibi neler geldi gitti o kim ki

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,667
2,214
113
Herkesin alacaklari zamaninda odeniyo ayrica parayi sorun edecek bi adam burda aldigi maasin 4 katini reddetmezdi. Bir yerleri kalkti cumlesi de osimhen icin yanlis adam dunyanin en iyi 3 4 forvetinden birisi. Sanki pendikspordan Galatasaraya gelmis gibi analiz yapiyosunuz.

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,771
1,065
113
Beyler osi hemen maçlarda dikkatimi çekti ve juve maçındada aynı eski neşesi yok biryerlerimi kalktı yoksa parasal bir durumum olayı bilen varmı
Pas atmıyorlar adama attığı golü görmedin mi kendi kendine kazanıp attı

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,088
643
113
Herkesin alacaklari zamaninda odeniyo ayrica parayi sorun edecek bi adam burda aldigi maasin 4 katini reddetmezdi. Bir yerleri kalkti cumlesi de osimhen icin yanlis adam dunyanin en iyi 3 4 forvetinden birisi. Sanki pendikspordan Galatasaraya gelmis gibi analiz yapiyosunuz.
Barışa neden sen vurdun ben vuracaktım diye çıkıştı egolu sanki oyüzden dedim

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,696
14,296
113
Galatasaray in sorunu Sane gibi geldi bana da

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,983
7,674
113
Gtu kalktı, gsnin oyun tarzını beğenmiyor. Sırtımda taşıyorum diyor kısaca. Parayı arttırmaya çalışıyor gibi😄

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,590
2,093
113
18 depar atmış adam ciğerine kurban olduğum

Revorevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
231
205
43
45+2 de gelen güzellik.. İlk yarı bitince 2,5 üste bastık ordan geleni 3,5 üste bastık leroy sane başlangıcı yaptı osimhenle 150k günlük kapanışı yaptık özel oranlardan da en az 60-70k gelecek mük oldu

FD66647E-109F-4C08-93E2-692FEA765725.jpeg

Stalker41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,310
771
113
Bence takıma sinir oluyor
Aynen besleyemiyolar adamı adam takımdan ve oynanan futboldan memnun değil çok belli bu sezon sonu banko gider zaten bencede gitsin bı Galatasaraylı olarak söylüyorum bizim ulkemizdeki takımlar osimhen gibi adamları hak etmiyor bıktı adam bizi kurtarmaktan am.

Dream16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
430
88
43
Aynen besleyemiyolar adamı adam takımdan ve oynanan futboldan memnun değil çok belli bu sezon sonu banko gider zaten bencede gitsin bı Galatasaraylı olarak söylüyorum bizim ulkemizdeki takımlar osimhen gibi adamları hak etmiyor bıktı adam bizi kurtarmaktan am.
Aynen öyle. bu sane İlkay da tam çöpmüş