- 206
- 41
- 28
Dost etiketi yanlış atmışsın başka pikachu yu etiketlemişsin sonra karışmasınBüyük ihtimalle kimse takip etmez kalan 500 ödül senin olur iyisin yine @kadircan4747
Dost etiketi yanlış atmışsın başka pikachu yu etiketlemişsin sonra karışmasınBüyük ihtimalle kimse takip etmez kalan 500 ödül senin olur iyisin yine @kadircan4747
Abi jerdemder de. Sonrası yok bende nskdkfDost etiketi yanlış atmışsın başka pikachu yu etiketlemişsin sonra karışmasın![]()
İlk sayfa konu başı online dayıMaçlar neki furki
Zor maçlar umarım gelirİlk sayfa konu başı online dayı
Ula @Pikachuu3423 dayım ne diyor keten perdeye mi geldik hajsjkdkZor maçlar umarım gelir
Rahat ol bu kupon içerde dost kdkdkdldkdUla @Pikachuu3423 dayım ne diyor keten perdeye mi geldik hajsjkdk
Üzgunum furkanUla @Pikachuu3423 dayım ne diyor keten perdeye mi geldik hajsjkdk
SebebbÜzgunum furkan
BilmemSebebb
7788 mi senin tel no sonuBilmem
Yok dm at7788 mi senin tel no sonu
Yazdım furkan7788 mi senin tel no sonu
Bol, sans basliyoruz birazdanArkadaşlar geceden beri baya kaybettim benim şansım yok varmı güzel 3 maç NCaa bahsi olan son 1 K kaldı basalım kupon gelirse kuponu verene 750 takip eden 3 kişiye 250 nasıbimiz açılsın
Not: sabah işe gideceğim uyuşabilirim yani kuponu takip edemem fazla kupon gelirse max öğlen 12 dağıtım yapılmakta
Maçlar seçildi gelirse @Pikachu27 750 takip eden 3 kişi 250 bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 932827