- 5,424
- 1,519
- 113
Aga bu maçlar ayın 20 si mkBol şans dost
Aga bu maçlar ayın 20 si mkBol şans dost
Evet şimdi fark ettim o futbol yerine de basket koy oynuyalım aga 5 oran bari olsun banada para kalsın 1.5 K dağıtım dedik zaten 😀reis o maçlar 20 şubatta![]()
Dost zaten arkadaşın attığı kupondaki bir maç bende de yazılı bir tane daha benden eklersek 2 benden 1 ondan mikslemiş oluyoruz sen kafanda oturt kuponu pasla bol şansımızı dileyelimEvet şimdi fark ettim o futbol yerine de basket koy oynuyalım aga
Aga sen ayın 20 sine kupon yapmışsın kiDost zaten arkadaşın attığı kupondaki bir maç bende de yazılı bir tane daha benden eklersek 2 benden 1 ondan mikslemiş oluyoruz sen kafanda oturt kuponu pasla bol şansımızı dileyelim![]()
@Pikachu27 tarihe baksana agaBol şans dost
bu kupon kanka ilki değilŞöyle birşey var ncaa
Bu gecenin maçları dost@Pikachu27 tarihe baksana aga
La nba yok ki bu geceEvet şimdi fark ettim o futbol yerine de basket koy oynuyalım aga 5 oran bari olsun banada para kalsın 1.5 K dağıtım dedik zaten 😀
Hızlısın varya😂😂😂La nba yok ki bu gece
Bunun hızla ne ilgisi var zirto salak degilim sadece😂😂Hızlısın varya😂😂😂
Estağfuruallah aşkoBunun hızla ne ilgisi var zirto salak degilim sadece😂😂
Karışma ihtiyar ben NBA oynucam sjskfLa nba yok ki bu gece
Bünyan meydan da bi saat kulesi vardı hala duruyormu eski hükümet konağı karsisindaEstağfuruallah aşko
PekiKarışma ihtiyar ben NBA oynucam sjskf
Maç seçildi gelirse arkadaşa 750 takip eden 3 kişi 250 bol şanslarBu gecenin maçları dost
Be zaman emekli olcan
Maç nerde😂Maç seçildi gelirse arkadaşa 750 takip eden 3 kişi 250 bol şanslar
reis bende maç yok vallahi yönlendirmek istemem , ver birine işte o roll yapsın sende yat uyu , kazanıp sana atarız , uyurken para kazanacaksın öyle düşünEvet şimdi fark ettim o futbol yerine de basket koy oynuyalım aga 5 oran bari olsun banada para kalsın 1.5 K dağıtım dedik zaten 😀