- 87,085
- 30,507
- 113
Kenardan yuzdesı dusuk ortaya yakın yerde bos kalmalı bı pozısyon yaratamadılarO son denediği girse çok güzel olurdu
Kenardan yuzdesı dusuk ortaya yakın yerde bos kalmalı bı pozısyon yaratamadılarO son denediği girse çok güzel olurdu
Bol sans maho barret nerdeyse TS yapicakmis la barnies olmasa yaparmış 13 rib almış kamil
Aynen abi ama tripten yattık. Lavuk denio ama sokamio bı türlü. Uyuyom ben yattı bu artıkBol sans maho barret nerdeyse TS yapicakmis la barnies olmasa yaparmış 13 rib almış kamil
Gene kaçırdı artık imkansız kanka gelmez buKenardan yuzdesı dusuk ortaya yakın yerde bos kalmalı bı pozısyon yaratamadılar
Zor ama gerı donus ıcın 3 dener bnce hala bı hıs olabılır dıyoGene kaçırdı artık imkansız kanka gelmez bu
Daha çok dener o gerideler adamlar bakarsın girer sen uyu ben bakarım 😁Aynen abi ama tripten yattık. Lavuk denio ama sokamio bı türlü. Uyuyom ben yattı bu artık
8 orana tek sallasaydinAynen abi ama tripten yattık. Lavuk denio ama sokamio bı türlü. Uyuyom ben yattı bu artık
Wooon hocam
Terim'in konulari acalir açılmaz kaybetti yap kazandığı tarihte görülmediFterim1905
Sağlık olsun Terimm 🔐