- 31,911
- 29,808
- 113
@Valenciennes @butragueno @Calypso13 ucunuze roll bakiyesi atayım ayrıca sponsora da atacam finalde bana kupon parası kalırsa yeni roll açacam kendim zaten
Basket sandm maçı izliyim dedm 2 adam oynuyomusKonsol mu nası oldu o
Bana atma la onla bida ac istersen@Valenciennes @butragueno @Calypso13 ucunuze roll bakiyesi atayım ayrıca sponsora da atacam finalde bana kupon parası kalırsa yeni roll açacam kendim zaten
Tamam bro kesene bereketBana atma la onla bida ac istersen
önemli olan benzemesi değil önemli olan benim tasarımımHayat şaşırtır hep bazen
IBAN veya papara atabilirsiniz çekim gelince atarım. @Shellac @Daimon kilit konu reisler@Valenciennes @butragueno @Calypso13 ucunuze roll bakiyesi atayım ayrıca sponsora da atacam finalde bana kupon parası kalırsa yeni roll açacam kendim zaten
Peki hocam 2 roll birden accaz mecbur puhaha@Valenciennes @butragueno @Calypso13 ucunuze roll bakiyesi atayım ayrıca sponsora da atacam finalde bana kupon parası kalırsa yeni roll açacam kendim zaten
Kazancın daim olsun reis kesene bereket.
Kanka yazarsin gelince dmden kesene bereket
İstersen devrederiz başkasına hocam takıldığın şeye bak puhahaPeki hocam 2 roll birden accaz mecbur puhaha
Kazancın daim olsun@Valenciennes @butragueno @Calypso13 ucunuze roll bakiyesi atayım ayrıca sponsora da atacam finalde bana kupon parası kalırsa yeni roll açacam kendim zaten
2de sıfır gelirse urganı hazırladık suatımPeki hocam 2 roll birden accaz mecbur puhaha
Hocam 3. Rollu kovaliyom suanİstersen devrederiz başkasına hocam takıldığın şeye bak puhaha
Hakan sen misin kardeşimHocam 3. Rollu kovaliyom suan
Az parayla olmuyor maalesef bisey puhaha 3. Bulup geliyomHakan sen misin kardeşim