- 18,463
- 16,810
- 113
Suata ve calipsoya roll açtır geçLa niye bu kadar kalabalıksınız nabacaz şimdi puhaha
Suata ve calipsoya roll açtır geçLa niye bu kadar kalabalıksınız nabacaz şimdi puhaha
Siradakj adim olursa kendimi keserimSıradaki adım masa tenisi gelir mi dost
2-10dan 12-10 ve lose 😄
Gizlimiz saklimiz yok dost rollcü seçelim şimdi kazanirlarsa digerlerine atarOzelden uls kanka buraya yazma da kaos cikmasin
Kimsenin bi beklentisi yok dost hobi olarak takip ediyoruz (şüpheli)La niye bu kadar kalabalıksınız nabacaz şimdi puhaha
+ @Valenciennes . Güney Amerika liglerinin sefiridirSuata ve calipsoya roll açtır geç
ReddedildiKimsenin bi beklentisi yok dost hobi olarak takip ediyoruz (şüpheli)
He at 150şer 😅+ @Valenciennes . Güney Amerika liglerinin sefiridir
İbanı kopyaladım ağlayarak dm ye geçiyorum+ @Valenciennes . Güney Amerika liglerinin sefiridir
Az once 300u reddettim.He at 150şer 😅
Hayat şaşırtır hep bazenAz once 300u reddettim.
O zaman senin 300u kime atalım dostAz once 300u reddettim.
Ayrıca red etmedin pazarlık olumsuz sonuçlandı okudum 😅😅Az once 300u reddettim.
Hocam 🥲O zaman senin 300u kime atalım dost
+ @Valenciennes . Güney Amerika liglerinin sefiridir
Kankam istediğine at. Sana olan ilgim alakam 300 500den bağımsızO zaman senin 300u kime atalım dost
Bana at nolur ağlıyorum 3k yi konsol oyununa basmışım basketbol maçı sanmistimO zaman senin 300u kime atalım dost
Konsol mu nası oldu oBana at nolur ağlıyorum 3k yi konsol oyununa basmışım basketbol maçı sanmistim
Devamind sapsap teklif etti iyi okuyamamissin shsbshsAyrıca red etmedin pazarlık olumsuz sonuçlandı okudum 😅😅