- 79,839
- 52,809
- 113
Boston 15 fark atar acikti kacirdin3 tanr masa tenisi maçına ilk per üst aldım 17.5 17.5 18.5 şeklinde gelirse roll acarm
Boston 15 fark atar acikti kacirdin3 tanr masa tenisi maçına ilk per üst aldım 17.5 17.5 18.5 şeklinde gelirse roll acarm
Şu bizim rol isinide bı düşün dost3 tanr masa tenisi maçına ilk per üst aldım 17.5 17.5 18.5 şeklinde gelirse roll acarm
Korner 2 side 3 hocam 4 alsan birine ayni orsn aslijdaDaha da gelmez Brezilya'nın ruhunu bilirim 20ye kadar gol gelmezse ilk yarı 0-0 ikinci yarı dakka 47 de 1-0 yazar
Imkansiz yat uyuDaha da gelmez Brezilya'nın ruhunu bilirim 20ye kadar gol gelmezse ilk yarı 0-0 ikinci yarı dakka 47 de 1-0 yazar
Ağla biraz daha lütfenDaha da gelmez Brezilya'nın ruhunu bilirim 20ye kadar gol gelmezse ilk yarı 0-0 ikinci yarı dakka 47 de 1-0 yazar
Gol lazım golllŞu bizim rol isinide bı düşün dost![]()
Ruhunu emiyim onlarınDaha da gelmez Brezilya'nın ruhunu bilirim 20ye kadar gol gelmezse ilk yarı 0-0 ikinci yarı dakka 47 de 1-0 yazar
Attiralim dostGol lazım golll
Buna ters totemde işlemez maalesefGol olsa vardan iptal gelir
Öyle bi maç
Bunlar fenerbahce deil ki öyle gol yesinGol gelecek dakka 34e kadar direkten dönen top kalecinin götüne çarpacak Vitoria öne geçecek
Geldi masatenisi laBoston 15 fark atar acikti kacirdin
Bostonda geldi sayemde hepsiGeldi masatenisi la
Bu brezilyada hic gol oluyor mu ak dunde ben yattim mac 0 0 bitti puahhBiraz metinin konuyu takio edin yazik amkdbshdhdh