- 35,378
- 19,027
- 113
Noldu beynini kullanmaya mi başladın şimdi 🤣Ana bacı küfür edecek kadar beyin yok hee
Noldu beynini kullanmaya mi başladın şimdi 🤣Ana bacı küfür edecek kadar beyin yok hee
Ana bacı dediğin için 3 banlısınAna bacı küfür edecek kadar beyin yok hee
Senin beynin olmadığını biliyordum ana bacı sovecek kdr beyinsiz olduğunu bilmiyordum avanak seni birinci sınıf bebesi ypmaz senin yaptığını öte havlaa hadiNoldu beynini kullanmaya mi başladın şimdi 🤣
Yemin etAna bacı dediğin için 3 banlısın
Alıntı yapmazsan sevinirimYemin et
Laf yaptı bal.kabagi köy tabağa ye sabaha🤣🤣 la olum az ağla azzzz hadi yallahSenin beynin olmadığını biliyordum ana bacı sovecek kdr beyinsiz olduğunu bilmiyordum avanak seni birinci sınıf bebesi ypmaz senin yaptığını öte havlaa hadi
Sende bana ypma alintiAlıntı yapmazsan sevinirim
Direkler hep bize giriyor gibi 🤣Piyasa kornerde dönüyor ben nabim 🤣
Arkadaş kiskirtio babasız ve annesiz olduğunu iddaa ettl bende olurum dedimArkadasım Sizlerın yası 10 mu aw biri babanım bırı ananı satarım @Shellac
Hadi ötede aglaaaLaf yaptı bal.kabagi köy tabağa ye sabaha🤣🤣 la olum az ağla azzzz hadi yallah
Brentford senmisin dogru söyleSenin beynin olmadığını biliyordum ana bacı sovecek kdr beyinsiz olduğunu bilmiyordum avanak seni birinci sınıf bebesi ypmaz senin yaptığını öte havlaa hadi
SensinBrentford senmisin dogru söyle
Brentford da bir seviye vardı ya en azından bunda o yok 🤣Brentford senmisin dogru söyle
Olsa olsa Ekrem olur buBrentford senmisin dogru söyle
Sende oda yok ana bacu katacak kadar düşük zayıf evlatsinBrentford da bir seviye vardı ya en azından bunda o yok 🤣
Cok ağır girdim hala cikmiyo galiba 🤣 yaz yaz daha çok yaz 🤣Sende oda yok ana bacu katacak kadar düşük zayıf evlatsin
Ahahah evladım ana bacı söverek cok girdiğinimi sanığın ulan bebe senden daha akıllı kudur hadi sana cevap yokCok ağır girdim hala cikmiyo galiba 🤣 yaz yaz daha çok yaz 🤣