- 15,672
- 14,282
- 113
Ben tutturdum gördüğüm kadarıyla başka tutturan yokKimse tutturamazsa en yakın kuponlara bakılsa keşke![]()
Ben tutturdum gördüğüm kadarıyla başka tutturan yokKimse tutturamazsa en yakın kuponlara bakılsa keşke![]()
TebriklerBen tutturdum gördüğüm kadarıyla başka tutturan yok
Tesekkurler dost kontrol sonrası dm bekliyorumTebrikler dost
Bakacağızz
Ulan senin kuponu gördüm bugün gözüme çarptı gelmiş lan Helal lanTesekkurler dost kontrol sonrası dm bekliyorum![]()
Gördüm kalp atmışsın biz bu işe dün başlamadık 3. Alisim olucak bu daha yüksek oran yoksa baktım da göremedim başkaUlan senin kuponu gördüm bugün gözüme çarptı gelmiş lan Helal lan
Ama gördüm Dedim bu gelir gibime geldi de o ara para yoktu oynayacaktım Ben de aynısınıGördüm kalp atmışsın biz bu işe dün başlamadık 3. Alisim olucak bu daha yüksek oran yoksa baktım da göremedim başka
Bende kendi paramla atalanta dan yattım olacağı varmış aga sağlık olsunAma gördüm Dedim bu gelir gibime geldi de o ara para yoktu oynayacaktım Ben de aynısını
aman reis niye inliyorsun yorma kendiniİnleyeceğiz dostlar
Bakalım kimler kazanmış
İnletebilir şuan hahddhsaman reis niye inliyorsun yorma kendini
KURALLARI OKUR MUSUNUZ BEYLER.
Merhabalar Sevgili Dostlar
Etkinliğimiz Ücretsiztir
Yapmanız Gerenler Basittir
6 Tane Maçımız, Seçeneğiniz Vardır,
İçlerinden Dilediğiniz 3 Tane Maçı Seçip En Yüksek Oranlı Kuponu Oluşturmanız Lazımdır
3'lü Maçı Yapıp En Yüksek Oranı Yakalayan Bir Dostumuza 1500₺ Hediye Verilecektir.
MİNİMUM 5.00 ORAN ŞARTI VARDIR.
NOT: Düzenleme Yapılımı Geçersizdir, Düzenleme Yapan Kişiler Etkinlikten MEN Olacaktır.
Hak geçmesin diyeaman reis niye inliyorsun yorma kendini
Newcastle tek golden gitmiş dost
Chelsea ters takım dost
İçerde bu kupontahir1603
Oran : 5.70Ekli dosyayı görüntüle 919481
Psv tek golünden gitmiş13.41 oran
Tesekkurler dost tamamlansın inceleme yazarım trxİçerde bu kupon
Tebrikler dost
Elli tane kupon paylaşılmış sadece 5 oranla bu arkadaşın kuponu zar zor geldi maçlar ne kadar kötü geçti görüyoruz aw bayern Chelsea herkesi yatırmış :/tahir1603
Oran : 5.70Ekli dosyayı görüntüle 919481
Forum olarak zayıf bi gün geçirmişiz dostElli tane kupon paylaşılmış sadece 5 oranla bu arkadaşın kuponu zar zor geldi maçlar ne kadar kötü geçti görüyoruz aw bayern Chelsea herkesi yatırmış :/