- 7,634
- 2,005
- 113
Wonn olur bu 1 gol Tebrikler şimdidenygt4343
23.043
şans bakalım şimdiye atmaları lazımdıWonn olur bu 1 gol Tebrikler şimdiden
son 10 dakika@Shellac chealse macına 1 gole araba dost dakka 27 2-2 diydi ya![]()
gecen etkınlıkde chealse macından yattıydım tek gole hatırladın mı dost 3.5 üst dediydik astonvilla macına 1-2 bittiydi yeni aynıson 10 dakika
attırıyorum hemen dost
Chelsea geçen sene her maçı 1-0 bitiyordugecen etkınlıkde chealse macından yattıydım tek gole hatırladın mı dost 3.5 üst dediydik astonvilla macına 1-2 bittiydi yeni aynı![]()
aynen bu sene gollu geçiyorChelsea geçen sene her maçı 1-0 bitiyordu
beni çok öptü
onun için chelse den hep kaçıyoruz maaşallah
Eli kulağında goal geliyor dostaynen bu sene gollu geçiyor
Hiçte temiz değilmiş başkan chelse denen Nalet lazım gol atamayacakmış meğer valla bilmiyorum farkındamisiniz son 1 aydır falan maçlar cok acayip hale geldi bişeler dönüyor sankiter temiz kupon yanmış dost
maçların hepsi ters zaten dostHiçte temiz değilmiş başkan chelse denen Nalet lazım gol atamayacakmış meğer valla bilmiyorum farkındamisiniz son 1 aydır falan maçlar cok acayip hale geldi bişeler dönüyor sanki
Başkan valla ters ben mac başı eve 3.5 dedim geldi diye bildirimi kapattim baktim halen aynimaçların hepsi ters zaten dost
ne oalcağını kestiremiyoruz
olayda orada aslında
yazık ettiler dostaynen bu sene gollu geçiyor
valla şans yok dost chealse ocagın sonsunyazık ettiler dost
rezillik yanii
2-2 bitmesi 30 dan sonra goal yok
Aynen bu kuponda devam ediyormuş bunu görmedikKazanan arkadaş bu olacak reis muhtemelen 3 korneri kalmış gözden kaçırdığım yoksa en yakını bu. @Shellac
Bakacağız dost
Bakacağız dost maçlar bitinceKazanan arkadaş bu olacak reis muhtemelen 3 korneri kalmış gözden kaçırdığım yoksa en yakını bu. @Shellac