- 34,546
- 19,156
- 113
Bu dallas maci ilk ceyrek ucar
Nba oyna futbolu sktr et dallas ucar milwa fark atarMontevideo itazungi bide Kolombiya başlıyor 3 lı kombın çekecem şimdi
aga ituzaingo'ya bi daha girmesen mi?Montevideo itazungi bide Kolombiya başlıyor 3 lı kombın çekecem şimdi
Pembe 😍😍Wonlayan kupondan gelen parayı 2 maça atayım bari dağıtım için para çıksın boşuna takip etmiş olmasın kimse onu dagıtmaya kalksam 4 kişiye anca para çıkardı hshshss
tek adım yapılacaksa Ahmet bey bu işin piriNba oyna futbolu sktr et dallas ucar milwa fark atar
Nba de bu ara para var maclar hep ucuyor ilk ceyrek bi haftadir oynamiyom akmistek adım yapılacaksa Ahmet bey bu işin piriama 2. adım zor
![]()
Golüne giricem sadeceaga ituzaingo'ya bi daha girmesen mi?
NBA maçlarım ayrı gece biabet iade yapsın 4 maçlarına sağlam gitcemNba de bu ara para var maclar hep ucuyor ilk ceyrek bi haftadir oynamiyom akmis
Dedijlerime bas pisman olmazsinNBA maçlarım ayrı gece biabet iade yapsın 4 maçlarına sağlam gitcem
İade çok mu kralNBA maçlarım ayrı gece biabet iade yapsın 4 maçlarına sağlam gitcem
3-0 oldu bırak da diyelim Tayfun 😂😂Fasa da won diyebiliriz
Oynamıyorsun diye akıyor zaten oynasan biliyorsun sonucunuNba de bu ara para var maclar hep ucuyor ilk ceyrek bi haftadir oynamiyom akmis
hadii o halde adı batasıcanın gol ve galibiyeti lazım.Golüne giricem sadece
Gelecek ay bes k kasa ayircam hergun bir mac 1 k bakalim ay sonu ne kar edecezOynamıyorsun diye akıyor zaten oynasan biliyorsun sonucunu
O zaman oynama kirve oynayanlar kazanmaya devam etsin 😅😅Nba de bu ara para var maclar hep ucuyor ilk ceyrek bi haftadir oynamiyom akmis
Yok ya Avrupa kupalarında ki goller kadar iade yapıyor 20 tl gol başıİade çok mu kral