- 15,513
- 7,938
- 113
Rangers sapladı 3-2 yerse wk
Bu da gelsin dost dk80 dahaNeyse sktr edin onları bu NBA kuponu gelirse güzelce görürüm bu etraftaki arkadaşları
Gözünde o kuponları bu kadar düşürme umut devam ediyorNeyse sktr edin onları bu NBA kuponu gelirse güzelce görürüm bu etraftaki arkadaşları
Dedim ve 3-2 😊Bu da gelsin dost dk80 daha
Bro sana 2 sorum var. 1i neden dmye cvp yazmadin 2,side bu kupon nasil 113 oran cikdi noktayi yanlis yeremi koydun.bol sansDerin analizlerim sonucu ortaya bir kupon çıkardım çok mantıklı olduğunu görünce anlayacaksınız
N.Vucevic Total 31.5 Üst
D.Sabonis Triple Double
D.Booker 3 veya daha fazla 3 sayı atar
A.Şengün Double Double
Hg dostMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
21 tane okunmamış dm var abi dm leri bile kapattım forumdan iletişim kurduğum pek insan yok sürekli aynı konularda canımı sıkıyor bakmadım hiçBro sana 2 sorum var. 1i neden dmye cvp yazmadin 2,side bu kupon nasil 113 oran cikdi noktayi yanlis yeremi koydun.bol sans
Merhaba dost şükür diyelim sen nasılsınMerhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bol şans diliyorum takipteyim
Sabonis ve Alperen 4 küsür oran çok iyiBro sana 2 sorum var. 1i neden dmye cvp yazmadin 2,side bu kupon nasil 113 oran cikdi noktayi yanlis yeremi koydun.bol sans