Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Flex / NBA 2

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
3.62

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Kankam yapma gençliğimize yazık bu NBA öldürür insanı. Bol şanslar 🍀
Gerçi elimizde çok bir şey kalmıyor ama genel anlamda banka hesapları uçmuş durumda normalde bana 50-60k kredi kartı çıkar bu iddia yüzünden 1.5 milyona çıkartmışlar limiti aylık kazanç 370k görünüyor bankada sorsalar açıklaması yok

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,183
10,054
113
Gerçi elimizde çok bir şey kalmıyor ama genel anlamda banka hesapları uçmuş durumda normalde bana 50-60k kredi kartı çıkar bu iddia yüzünden 1.5 milyona çıkartmışlar limiti aylık kazanç 370k görünüyor bankada sorsalar açıklaması yok
Valla kazansın kaybetsin dost psikolojik olarak bitirir adamı bu NBA sinir krizleri geçirtir

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,183
10,054
113
Kaybım olmadığı için anlık bi etkiliyor tabi orası ayrı olay da kârdan zarar olduğunu düşününce hemen gündüz bültenine geçiyorum :)
Valla bilmiyorum dost geçen bi NBA oyniyim dedim kafayı yedim cidden çok değişikler

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,147
414
83
Errick mc 2 üçlük dedik 3 dakkada tuttu bol şans. D

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Hay senin derozan gibi ananı ya tek bu mala kalacak oda oynamıyor bile geziyor

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
McCollum ve düren son duranr çok iyi gidiyor ibne derozan dan yatar bu

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,147
414
83
Valla kanka misliciysen 5 10 k sürekli oynuyorsan tavsiyem ilk yari bitiminde oyuncu bahsi oynaman every matrixten daha çok kazanırsın faul cart curt problemin olmuyor en azindan

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,054
10,732
113
Valla kanka misliciysen 5 10 k sürekli oynuyorsan tavsiyem ilk yari bitiminde oyuncu bahsi oynaman every matrixten daha çok kazanırsın faul cart curt problemin olmuyor en azindan
Problemleri yine yok ki mal top kullanmıyor dediğin gibi olunca bazen barem çok yükseliyor kafamdaki oyuncu 20 anca atar mesela lavine 25 belki çıkar diyorsun 2-3 maçtır 10 sayı üzerine çıkamadı şimdi ilk yarı 29 attı

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,018
2,583
113
Alıp yok her 3. Periyodun ortalarına kadar Houston u kazanmaya yakın gösterdiler. Bir ve iki de Dallas neredeyse her hücumu sayıya çevirdi. Amen pota altında baktı pas gelir mi diye. Şu Dallas 20 sayı fark attı. Bütün periyotlarda kaybettim. Maç sonu yüklü girdiydim çevirmesi imkansız. 3 sayı öndeyken adamlar 20 seri yedi. Şike mi diyeyim, alperensiz takım bitik mi diyeyim. Bitirdi bizi Houston.

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
Nba de ole bir gece yaşandı ki eger bugün nba den kazanan olduysa onu cani gönülden tebrik ediyorum

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,292
42,862
113
Alıp yok her 3. Periyodun ortalarına kadar Houston u kazanmaya yakın gösterdiler. Bir ve iki de Dallas neredeyse her hücumu sayıya çevirdi. Amen pota altında baktı pas gelir mi diye. Şu Dallas 20 sayı fark attı. Bütün periyotlarda kaybettim. Maç sonu yüklü girdiydim çevirmesi imkansız. 3 sayı öndeyken adamlar 20 seri yedi. Şike mi diyeyim, alperensiz takım bitik mi diyeyim. Bitirdi bizi Houston.
Clev golden curysiz butlersiz goldene 2 perde 36 sayi atti houston yine iyi sayi atti nba de ben bole bir rezillik daha önce gormedim