Kankam yapma gençliğimize yazık bu NBA öldürür insanı. Bol şanslar 🍀
Bunlar arka plan dostum denemelik küsüratla oynuyorum bu yattığına bakma arkada tekliler dönüyorKankam yapma gençliğimize yazık bu NBA öldürür insanı. Bol şanslar 🍀
Gerçi elimizde çok bir şey kalmıyor ama genel anlamda banka hesapları uçmuş durumda normalde bana 50-60k kredi kartı çıkar bu iddia yüzünden 1.5 milyona çıkartmışlar limiti aylık kazanç 370k görünüyor bankada sorsalar açıklaması yokKankam yapma gençliğimize yazık bu NBA öldürür insanı. Bol şanslar 🍀
Valla kazansın kaybetsin dost psikolojik olarak bitirir adamı bu NBA sinir krizleri geçirtirGerçi elimizde çok bir şey kalmıyor ama genel anlamda banka hesapları uçmuş durumda normalde bana 50-60k kredi kartı çıkar bu iddia yüzünden 1.5 milyona çıkartmışlar limiti aylık kazanç 370k görünüyor bankada sorsalar açıklaması yok
Kaybım olmadığı için anlık bi etkiliyor tabi orası ayrı olay da kârdan zarar olduğunu düşününce hemen gündüz bültenine geçiyorumValla kazansın kaybetsin dost psikolojik olarak bitirir adamı bu NBA sinir krizleri geçirtir
Valla bilmiyorum dost geçen bi NBA oyniyim dedim kafayı yedim cidden çok değişiklerKaybım olmadığı için anlık bi etkiliyor tabi orası ayrı olay da kârdan zarar olduğunu düşününce hemen gündüz bültenine geçiyorum![]()
İkisi arasında gittim geldim lavine 25 atarı 1.85 zaten diye birde o atarsa Buda 20 falan sallar dedikte topu eline almıyor it yaLavine coscagi tuttu
Problemleri yine yok ki mal top kullanmıyor dediğin gibi olunca bazen barem çok yükseliyor kafamdaki oyuncu 20 anca atar mesela lavine 25 belki çıkar diyorsun 2-3 maçtır 10 sayı üzerine çıkamadı şimdi ilk yarı 29 attıValla kanka misliciysen 5 10 k sürekli oynuyorsan tavsiyem ilk yari bitiminde oyuncu bahsi oynaman every matrixten daha çok kazanırsın faul cart curt problemin olmuyor en azindan
Clev golden curysiz butlersiz goldene 2 perde 36 sayi atti houston yine iyi sayi atti nba de ben bole bir rezillik daha önce gormedimAlıp yok her 3. Periyodun ortalarına kadar Houston u kazanmaya yakın gösterdiler. Bir ve iki de Dallas neredeyse her hücumu sayıya çevirdi. Amen pota altında baktı pas gelir mi diye. Şu Dallas 20 sayı fark attı. Bütün periyotlarda kaybettim. Maç sonu yüklü girdiydim çevirmesi imkansız. 3 sayı öndeyken adamlar 20 seri yedi. Şike mi diyeyim, alperensiz takım bitik mi diyeyim. Bitirdi bizi Houston.