Gelir gelir bi öndeki maç 10 yapmıştı farkı Memphis çok eksik eday ve jj jackson dışında kimse yok bende castle vassel ve fox a güvendim bakalımSas-5.5 he 🤷🏼♂️ inş gelir
Castle oynamıyor reisGelir gelir bi öndeki maç 10 yapmıştı farkı Memphis çok eksik eday ve jj jackson dışında kimse yok bende castle vassel ve fox a güvendim bakalım
Memphis sadece jao morant yokGelir gelir bi öndeki maç 10 yapmıştı farkı Memphis çok eksik eday ve jj jackson dışında kimse yok bende castle vassel ve fox a güvendim bakalım
Casttle dediğime bakma ya değişik saçlı bi lavuk var ya champanimi ne oCastle oynamıyor reis
O var tamam. Memphis cok formationlu Zac edeyi kim tutacak 🤦🏻♂️ hayırlısi bakalımCasttle dediğime bakma ya değişik saçlı bi lavuk var ya champanimi ne o
Pippen clarke landale falan donemediler daha o coward wells edey onları saymıyorum ya çok etki yaratan oyuncular değil jj jackson korkutuyor bir tek işteMemphis sadece jao morant yok
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63
Knk edey bu sezon 10 maçta var veya yok birinde adam akıllı oynadı normalde ortada yok oda Sabonis in boşluğundan kaynaklı zaten saçı yenmeyen kalmadıO var tamam. Memphis cok formationlu Zac edeyi kim tutacak 🤦🏻♂️ hayırlısi bakalım