butler %87 ortalaması vardı bu sezon 7/7 yapmıştı onu kalırdı 7/8 yaptıatis kacirdi per bitti jr pzvngi yatirdi kuponu golden gibi allah belasını versın bunların
Ekli dosyayı görüntüle 885185
yaw bu ne ki hakan inter kariyerinde 19 penaltı atmis hepsini gole cevirmiş 20. penaltı romayla mı ne oynuyordu inter 1-0 dı maç ben 1.5 üst bekliyorum son maç oran 1.20 falan 65te inter penaltı ben tamam dedım geldı kupon hakan 20. penaltiyi kacırdı maçta goal olmadi bitti öylebutler %87 ortalaması vardı bu sezon 7/7 yapmıştı onu kalırdı 7/8 yaptı
Bol şans diliyorum dostum
buldum maci 1.5 degil 2.5 oynamisim ilk yari 1-1 yok böyle bişeyyaw bu ne ki hakan inter kariyerinde 19 penaltı atmis hepsini gole cevirmiş 20. penaltı romayla mı ne oynuyordu inter 1-0 dı maç ben 1.5 üst bekliyorum son maç oran 1.20 falan 65te inter penaltı ben tamam dedım geldı kupon hakan 20. penaltiyi kacırdı maçta goal olmadi bitti öyle

Geçmiş olsun Berk doncic gelmez umarım yoksa 1 sayıyla büyük para kaçmış olucak
Gelir ilk yarı 20 attı zaten normalde total oynıcaktım gittim mal gibi golden verdim barem 223 tüGeçmiş olsun Berk doncic gelmez umarım yoksa 1 sayıyla büyük para kaçmış olucak
Sağlık olsun 🙏
Aynen gelmiş tekrar geçmiş olsun 30k para gitmiş 1 sayıyla.bidahakine olur umarimGelir ilk yarı 20 attı zaten normalde total oynıcaktım gittim mal gibi golden verdim barem 223 tü
4 gibi çocuk uyandı onu uyuttum 3.per çok iyi başladı bakayım dedim son 5 saniye faul oldu biri kaçtı biri attı butler dedim umarım burdan gitmez o 1 sayı işte mahvettiAynen gelmiş tekrar geçmiş olsun 30k para gitmiş 1 sayıyla.bidahakine olur umarim