- 11,148
- 7,236
- 113
saplayıcı geldiBaşlıyor az sonra kimse yok sanırım bol şanslar..
saplayıcı geldiBaşlıyor az sonra kimse yok sanırım bol şanslar..
Seni bekliyorum gardasim..demliyekmi çayımızı..bu gecede vuruyorsun çayın demine anlasildiBaşlıyor az sonra kimse yok sanırım bol şanslar..
yine çıplağız..Seni bekliyorum gardasim..demliyekmi çayımızı..bu gecede vuruyorsun çayın demine anlasildi
Vay vay vay kimler gelmiş senin şu cümlelere vuruluyorum ben çaya değil ahahhaSeni bekliyorum gardasim..demliyekmi çayımızı..bu gecede vuruyorsun çayın demine anlasildi
Dm ye bukez gelirsen bugüne özel duple çay verecem sana..önce bı kazan geneVay vay vay kimler gelmiş senin şu cümlelere vuruluyorum ben çaya değil ahahha
Bu saatte Naparsin İstanbul sokahlarinda333333333333333 Hadi şansınız bol olsun ben kaçar dışarıdayım zaten öyle geleyim dedim bakayım bir şans dileyim dedim
Ya bu tam bet ne kadar namussuz bir siteye bugün nakit etkinliği vardı bildim eklemedi sonra basket etkinliği açtı bildim eklemiş bu sefer yüz sipin 70 lira çıktı uçakta 500 Yaptım 500 yap 200 çekmiş 200 çekim verdim sildi komple belki neymiş yasakmışDm ye bukez gelirsen bugüne özel duple çay verecem sana..önce bı kazan gene![]()
Gardasim bu aviatoru bırak artık,,donumuza kadar verdik yeter daYa bu tam bet ne kadar namussuz bir siteye bugün nakit etkinliği vardı bildim eklemedi sonra basket etkinliği açtı bildim eklemiş bu sefer yüz sipin 70 lira çıktı uçakta 500 Yaptım 500 yap 200 çekmiş 200 çekim verdim sildi komple belki neymiş yasakmış
bet Zula 250 Spin ekledi ya yemin ediyorum 170 TL para verdi uçağa girdim dedim 500 de bozayım baktım çıkıyor tam 500'e geldi basıyorum tuşa basmıyor basıyorum tuşa basmıyor kitlendi tuş ekranı kilidini kapatıp açıyorum bir daha basıyorum basmıyor en son bastı1188'de bozdum iki buçuk yaptım 250 çektimBu saatte Naparsin İstanbul sokahlarinda![]()
Öyle de Kral ben kendimi fazla kaptırmıyorum Yemin ediyorum bak mesela etkinlik falan oluyor ya o etkinliklerden aldığımı giriyorum genelde ve yapıyorum da uçaktaGardasim bu aviatoru bırak artık,,donumuza kadar verdik yeter da
Bırak su oyunu ,,veba hastalığından beter
Enbetten çıkan ödülü sporda 470 yaptım..aviatora girip hemen bir k yapayım dedim..bastigimla birde patladı namussuz...sana dediklerimi ben kendime söylüyorum aslindabet Zula 250 Spin ekledi ya yemin ediyorum 170 TL para verdi uçağa girdim dedim 500 de bozayım baktım çıkıyor tam 500'e geldi basıyorum tuşa basmıyor basıyorum tuşa basmıyor kitlendi tuş ekranı kilidini kapatıp açıyorum bir daha basıyorum basmıyor
Öyle de Kral ben kendimi fazla kaptırmıyorum Yemin ediyorum bak mesela etkinlik falan oluyor ya o etkinliklerden aldığımı giriyorum genelde ve yapıyorum da uçakta
uçak oyunu zulüm ya ama nedense oynuyorum bilmiyorumEnbetten çıkan ödülü sporda 470 yaptım..aviatora girip hemen bir k yapayım dedim..bastigimla birde patladı namussuz...sana dediklerimi ben kendime söylüyorum aslinda