- 11,567
- 11,780
- 113
Philadelpia alsın ya, boston bana hayatımda para kazandırmamıştırİy sonucu muazzam oldu nazar değmesin.
Philadelpia alsın ya, boston bana hayatımda para kazandırmamıştırİy sonucu muazzam oldu nazar değmesin.
Yok dost, kurumsalda yöneticiyim herşeyden var. İnş,Elek,Su vs vsMeslek inşaat mi
Phila kazanır demek yürek isterdi ama embiid sağlam oynuyor bu gecePhiladelpia alsın ya, boston bana hayatımda para kazandırmamıştır
Bizde hemşirelik mezunu taksiciyiz hayat işte.Yok dost, kurumsalda yöneticiyim herşeyden var. İnş,Elek,Su vs vs
Allah kolaylık versin dostum, keşke sağlık sektöründe çalışsan, son olayları görüyon ülke texasBizde hemşirelik mezunu taksiciyiz hayat işte.
Bu boston bana hayatımda 1 kere kazandırmadı bari kaybedeyim.Phila kazanır demek yürek isterdi ama embiid sağlam oynuyor bu gece
Sağol dost özelde çalışmak 5 para etmiyor napalım Ah ah..Allah kolaylık versin dostum, keşke sağlık sektöründe çalışsan, son olayları görüyon ülke texas
Boston iyidir ya bana yarı yarıya ödeme yapıyor aradaBu boston bana hayatımda 1 kere kazandırmadı bari kaybedeyim.
Hat ve taxi seninse iyide, ücretli çalışıyorsan sıkıntıSağol dost özelde çalışmak 5 para etmiyor napalım Ah ah..
Malesef öyle eskiden devlet az maaş verirdi şimdi özelde belli başlı yerler hariç çok düşük ben de inşaat teknikeriyim yurtdışı hariç düşük çogu yerSağol dost özelde çalışmak 5 para etmiyor napalım Ah ah..
Philadelpia nın galibiyete ihtiyacı var, bu kadro Playoff yapmazsa yazık olurBoston iyidir ya bana yarı yarıya ödeme yapıyor arada
8 sene TRnin en büyük inşaat firmalarında çalıştım, Tüpraş,Btc,Botaş,Tekfen ik alanım,Malesef öyle eskiden devlet az maaş verirdi şimdi özelde belli başlı yerler hariç çok düşük ben de inşaat teknikeriyim yurtdışı hariç düşük çogu yer
Ücretli.ya 1 aydır boştayım yılbaşında taksiyi alıp plakayı kiralamayı düşünüyoruz nasip olursa.Hat ve taxi seninse iyide, ücretli çalışıyorsan sıkıntı
Direk adres vermede bölge neresi ? Yoğun ve kalabalık biyerdesindir inş bol kazançlarÜcretli.ya 1 aydır boştayım yılbaşında taksiyi alıp plakayı kiralamayı düşünüyoruz nasip olursa.
Aynen öyle8 sene TRnin en büyük inşaat firmalarında çalıştım, Tüpraş,Btc,Botaş,Tekfen ik alanım,
Mülakat ve KPSS ile devlete geçtim arada çok fark var
İst Avrupa dost sağolasın sana da bol kazançlar..Direk adres vermede bölge neresi ? Yoğun ve kalabalık biyerdesindir inş bol kazançlar
Kayserili olduğunu var sayıyorum, çok iyi inşaat ince işler ustası çıkar Kayseriden.Aynen öyle