- 4,160
- 2,087
- 113
Geçmiş olsun reis sıkıntı yok dikkat etTakıp ederdimde hastayım dost basım zonkliyo usutmusuz bol şans sana
Geçmiş olsun reis sıkıntı yok dikkat etTakıp ederdimde hastayım dost basım zonkliyo usutmusuz bol şans sana
Teşekkür ederim dost bol şans kazancın daim olsunGeçmiş olsun reis sıkıntı yok dikkat et
Dun ardından miami 3 ceyrek 59.5 ust dedim 59 da kaldılar denver 127.5 ust dedim 127 de kaldılar dallas macina 216.5 ust dedim 216 kaldılar dun yaşadıklarımı kimseye anlatamam bile puahaE buna bak son top net basket faul oyuncunun iniş alanında duruyor savunmaci o huni içinde basket oluyor tüm Bench hakemde hakem sayı verip peri bitiyor faul verse won
Bol sans.maclari canlı sandım arıyorum bnde.ben birazilyaya gol oynamıyorum hoc Arjantin'de öyle bunlar ozulur gol atamiyorlar ama iyi korner çıkıyor maclarinda seçim çok iyi umarım gelir müsait olursam takibe gelicemGelirse takip eden 4 kardeşime şans parası verelim
Dediğim gibi bilgi birşey ifade etmiyor artık her maça dokunabiliyorlarDun ardından miami 3 ceyrek 59.5 ust dedim 59 da kaldılar denver 127.5 ust dedim 127 de kaldılar dallas macina 216.5 ust dedim 216 kaldılar dun yaşadıklarımı kimseye anlatamam bile puaha
@Erhan2121 portland ile utah arasında kaldım ama utah gibi duruyorNba konusunu hortlatmamışsın dost
Gecenin teklisini yazarım birazdan
Macta ne olur dost onu anlamadim suan@Erhan2121 portland ile utah arasında kaldım ama utah gibi duruyor
Çoğu maçta alt olur bence en az 3ü
Üst üst en az 250 sayıMacta ne olur dost onu anlamadim suan
Atlanta takim bazinda ust olur san antione takim.bazi ust olur baska da bugün ku bültende bi pok ollmaz bide senin dediğin mac ust olur dostÜst üst en az 250 sayı
250 altını kabul etmiyorum
Geçen bi maça 300 dedim 297 çıkmış puhah bulls jazz maçıydı sanırım
1.58 düştü holide güzelİy 4.5 üst korner oranı betcoda 1.67 olmuş şu an
Bol şans dostGelirse takip eden 4 kardeşime şans parası verelim
Eyvallah tahirimBol şans dost
Orlando maci başlasın onu takip ederiz dost korner çıkar gibi brezilyadan yaz bizi de listeye puahaEyvallah tahirim
Zaten kuponu attım 30 dakikayı geçti olanlara gidecek para rahat olOrlando maci başlasın onu takip ederiz dost korner çıkar gibi brezilyadan yaz bizi de listeye puaha
Maci bekliyoruz takiplemek icinOrlando maci başlasın onu takip ederiz dost korner çıkar gibi brezilyadan yaz bizi de listeye puaha
BurdaydikZaten kuponu attım 30 dakikayı geçti olanlara gidecek para rahat ol
Bol şanslarGelirse takip eden 4 kardeşime şans parası verelim