- 3,331
- 966
- 113
Deat note çok iyidir efsana tek sevdiğim Asya filmiÖlüm Defteri 1 ve 2
Çok iyi. Tavsiye ederim
2009 da ünv de öğretmen izletmisti 1 ini sonra 2 dini bulup izlemistim
Deat note çok iyidir efsana tek sevdiğim Asya filmiÖlüm Defteri 1 ve 2
Çok iyi. Tavsiye ederim
Spartacus 1 inci bölümden başka hepsini izleMerhaba arkadaşlar filim önerisi olan var mı yabancı birde benim merak ettigim hayatım da izlediğim en guzel filim bu dediğiniz filim hangisi
Selena tavsiye ediyorum
Müge anlı bitsin açıyorum hemen ip tv aldık bütün platformların filmleri dizileri varSpartacus 1 inci bölümden başka hepsini izle
300 spartalı ve cesur yürek bunları izlemediysen izleTruva, Cennet'in Krallığı tadında savaş filmi önerir misiniz agalar?
300 spartalı izlemedim liseteye ekledim eyvallah aga. Cesur Yürek'te süper film.300 spartalı ve cesur yürek bunları izlemediysen izle
Kim hortlatiyor konuyuMerhaba arkadaşlar filim önerisi olan var mı yabancı birde benim merak ettigim hayatım da izlediğim en guzel filim bu dediğiniz filim hangisi
Bu konunun hortlaması kadar normal durum yok ki. Film izleyesi gelen fikir danışıyor işte ne güzel.Kim hortlatiyor konuyu
Sen istersin ben istemem biraderBu konunun hortlaması kadar normal durum yok ki. Film izleyesi gelen fikir danışıyor işte ne güzel.
İstemezsen görmezden gel o halde ne diyeyimSen istersin ben istemem birader
Listeye alındıBunu mutlaka izleyin !!!!! Zihin kontrolü üzerine ters köşelere takla attıran bir film, iyi seyirler
Dünyanın en saçma sorusu. Herkesin rengi zevki farklı çünkü. John Wick, abzürt ve çocuksu senaryosuna rağmen gişe rekorları kırdı. Dünyanın en saçma filmlerinden birisi. Yarım metreden hedefi tutturamıyor. Çünkü herif başrol