Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fikre İhtiyacım Var (Borç Hakkında)

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,747
1,181
113
Arkadaşlar bol kazançlar hayırlı geceler şuanda elimde borcumu ödeyecek kadar param var borç dediğim de icra falan yani allaha şükür elden borcum yok motorumu sattım nakit var şimdi ben üzerime hiç birşey alamıyorum ev,araç gibi şeyler motorumu satmamdaki amacım da motoru yükseltmekti sizce motoru yüksektmek mi mantıklı yoksa borçlarımdan arınmak mı daha mantıklı borclar zaten maaş haczi ile her ay kesiliyor ufaktan tamamen kurtulmak mı daha mantıklı yoksa kesilmesi devam etmesi mi.

(Sicilin bozuksa nasıl motorun vardı diyen olur ise motor babamın adınaydı.)
Benim gibi kumar sebepli icralık olduysan, sicil temiz olsa da yine aynı b.ku yeme ihtimalini göz önünde bulundurmak lazım. Sicilin temiz olmasın daha iyi.

Gerçekci olmak lazım :d bu faizlerle gidip ev kredisi, çeksem de ev alsam denmez.... 3 milyona 10 milyon ödemek akıl dışı... Yani sicilim kötü ev alamıyorum triplerine son vermek lazım...

Öte taraftan insan işsiz kalabilir, çalıştığın yer batabilir vs maaştan kesilmenin de bir sonu olabilir... Temize çıkmakta iyidir tabi :d

Temize çıkıp, düşük çaplı motor alabiliyorsan en mantıklısı gibi...

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,695
2,234
113
Arkadaşlar bol kazançlar hayırlı geceler şuanda elimde borcumu ödeyecek kadar param var borç dediğim de icra falan yani allaha şükür elden borcum yok motorumu sattım nakit var şimdi ben üzerime hiç birşey alamıyorum ev,araç gibi şeyler motorumu satmamdaki amacım da motoru yükseltmekti sizce motoru yüksektmek mi mantıklı yoksa borçlarımdan arınmak mı daha mantıklı borclar zaten maaş haczi ile her ay kesiliyor ufaktan tamamen kurtulmak mı daha mantıklı yoksa kesilmesi devam etmesi mi.

(Sicilin bozuksa nasıl motorun vardı diyen olur ise motor babamın adınaydı.)
Borcsuz adam saglik disinda dertsiz adamdir. Evet maastan ufak ufak kesilse bile ay basinda o seni rahatsiz eder, 30 yasindayim bugune gecirdigim en guzel gunler borcsuz olan gunlerimdi. Cebimde 500 k var ama 100 k borcum var yine huzursuz oluyorum. insani rahatsiz ediyo borcun varligi. Uzun lafin kisasi sıfırlayabiliyosan kendini sıfırla. Cebinde kurus kalmasa bile sıfırlaki kafan rahat olsun. Her ne karar verirsen umarim senin icin en hayirlisi olur

Mstqba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
40
28
Kardeşim başımdan gecti için yazıyorum öde rahatla maaştan kesilir mantıgı son caren olsun paran yoksa.evet maaştan kesiyolar ama o borca günlük faiz işliyor maaş kesintisi ile 50 bin olan borc 130 bin falan ödüyorsun
.her ay kesintine bak ara büroyu sor bak kesilen nin yarısı kadar borca ekleniyor aynı ay.ben 4 yıl maaş tan öderim diye bekledim 260 bşn olan borc inan ödenmedi tazminat aldım işten anlaşara 121 bine kapattım .4 yıl faiz ödedim kısaca .

Mstqba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
40
28
Ve borcun olan büro ile konuş yurt dışıma cıkıcam de kapama bakiyesi iste ne derse 30 40 altını ödeyebilirim de anlaşamaya bak